Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Priručnik za žene u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vatra pa šta ne služi pegla za to? ne sluzi vatrice, pegla sluzi kao fetis dok ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-08-07, 14:28   #11 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,149
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan
Re: Priručnik za žene

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
pa šta ne služi pegla za to?
ne sluzi vatrice, pegla sluzi kao fetis
dok zena puni peglu vodom tip iza puni zenu takodjer sa necim drugim
sta ne?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-08-07, 14:30   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

pa može i tako, ali ako on ne ispuni kako treba, onda se opet vraćamo na ovo moje

pegla= multipraktik
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-08-07, 14:32   #13 (permalink)
mali debeli dioničar

fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

u tom slucaju bi se djelomicno mogao sloziti s tobom
ali samo da je hladna pegla
Odgovori sa citatom
Star 07-08-07, 15:09   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-04-07
Godina: 29
Poruka: 331
tinka15 se izdvaja iz masetinka15 se izdvaja iz masetinka15 se izdvaja iz mase

Ako sam ja domaćica a on zaposlen tip koji donese mjesečno u kuću npr 15000 kn-a,potpisujem sve.
tinka15 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-08-07, 15:19   #15 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,323
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Ovim putem, u ovoj temi se zahvaljujem svakom spaljenom grudnjaku i kuhinjskoj krpi. Hvala, vasa zrtva nije bila uzaludna.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-08-07, 15:30   #16 (permalink)
mali debeli dioničar

Citat:
Pravi autor: tinka15 Pogledaj Poruke
Ako sam ja domaćica a on zaposlen tip koji donese mjesečno u kuću npr 15000 kn-a,potpisujem sve.
pare pare i samo pare...pa odakle haalooo, sta mi imamo "Sport Bili" torbu i iz nje izvucemo sve sto Vama treba a kad treba biti prava zena, skuhati nesto, oprati ne moze
a dati u guzu to je smak svijeta, ni u primisli...ufff evo odmah sam se iznervirao
Odgovori sa citatom
Star 07-08-07, 15:33   #17 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,754
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
.....

"Davne 1955. godine štampan je priručnik za žene nazvan "Kućna ekonomija". Slijedi nekoliko savjeta za žene iz priručnika "Kućna ekonomija", starih samo 50 godina:

Pripremite večeru na vrijeme. Večeru planirajte ujutro, ili čak prethodnog dana, kako bi vašeg supruga dočekao ukusan obrok kad se vrati s posla. Tako ćete mu dati do znanja da ste mislili na njega dok je on radio, ali i da se brinete za njegove potrebe. Većina muškaraca je gladna kad se vrate s posla, a pripremanjem njemu omiljenog jela ispunit ćete mu potrebu za toplom dobrodošlicom. Pripremite se za njega Odmorite se 15 minuta prije njegovog dolaska kući, tako ćete biti osvježeni kada on dođe. Popravite šminku, stavite vrpcu u kosu i izgledajte svježe. Vas suprug je proveo puno vremena s ljudima umornima od posla. Budite zanimljiva i vesela za njega. Njegov dan je bio dosadan i treba mu malo zabave, a dio vaših dužnosti je da se pobrinete za to. Smanjite razinu buke .Kad se vaš suprug vrati s posla, isključite sve kućanske aparate i potaknite djecu da se i ona utišaju. Budite sretni sto ga vidite. Toplo mu se nasmijte i pokažite iskrenu želju da mu udovoljite. Poslušajte ga iako mu možda morate reći puno toga, nemojte to učiniti neposredno nakon njegovog dolaska kući. Neka on prvo govori, on sigurno ima važnije stvari na umu od vas. Ne ometajte ga. Ne žalite se ako vas muž dođe kući kasno navečer ili ako želi otići van na večeru bez vas. Umjesto prigovaranja, pokušajte razumjeti pod kolikim je on pritiskom zbog posla. Kad je kod kuće, sigurno se želi odmoriti i opustiti. I na kraju,ne postavljajte mu nepotrebna pitanja i ne sumnjajte u njegovu sposobnost prosuđivanje ili integritet. Ne zaboravite da je on gospodar u kući i kao takav će uvijek provoditi svoju volju, pošteno i pravedno.
I zapamtite, dobra žena zna gdje joj je mjesto.

Ah, ta dobra stara vremena... Vidi se da su naši pretci znali...

Interesantno kako kvalitetne stvari nikada ne gube na vrijednosti...

Kvalitetne stvari s vremenom samo dobijaju na kvaliteti...

(još cijeli niz priglupih floskula)

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-08-07, 15:36   #18 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: tinka15 Pogledaj Poruke
ma ne bih ja za 15 000 kn sjedila doma i peglala i gledala u 4 zida i samo u svog mužića pa taman da je da zlata isklesan.
Zapravo, nema te love ovoga svijeta.... Kad je budem velika zaradit ći sama 15 000 kn mjesečno pa nek on pegla ako će. Je li tako Damfisk?
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-08-07, 15:37   #19 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,323
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
pare pare i samo pare...pa odakle haalooo, sta mi imamo "Sport Bili" torbu i iz nje izvucemo sve sto Vama treba a kad treba biti prava zena, skuhati nesto, oprati ne moze
a dati u guzu to je smak svijeta, ni u primisli
...ufff evo odmah sam se iznervirao

Po tome je zena "prava zena" ?
Sad si ti mene iznervira.

EDIT; Vatra slazem se ni ja.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.

Zadnji Uredio eva : 07-08-07 u 15:39.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-08-07, 16:15   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,249
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

to je napisao neki sta ima ljubavnicu
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prirucnik, zene

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113