Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Priručnik za žene u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vatra ma ne bih ja za 15 000 kn sjedila doma i peglala i gledala u 4 ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-08-07, 18:11   #21 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,192
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Priručnik za žene

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
ma ne bih ja za 15 000 kn sjedila doma i peglala i gledala u 4 zida i samo u svog mužića pa taman da je da zlata isklesan.
Zapravo, nema te love ovoga svijeta.... Kad je budem velika zaradit ći sama 15 000 kn mjesečno pa nek on pegla ako će. Je li tako Damfisk?
Nije.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-08-07, 19:50   #22 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,290
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Ja zaista ne vidim u čemu je problem kad je priručnik tako jasno i lijepo napisan????????'

I tada bi u obitelji sve štimalo.

Čak se ženama preporuča da se dotjeruju, šminkaju. Pa koliko ja znam svaka žena teži tome da bude što ljepša, najljepša.

Čak im se nameće odmaranje.

Zar bi današnji priručnik ovog tipa trebao izgledati drugačije?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-08-07, 19:56   #23 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,216
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

anthlon ti to ozbiljno? Zbunjena sam nedostatkom smajlica.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-08-07, 20:11   #24 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,290
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
anthlon ti to ozbiljno? Zbunjena sam nedostatkom smajlica.
Sorry!

Rijetko ih koristim.

Evo pa stavljajte gdje hoćete.

Naravno da se šalim i samu temu sam htio staviti u humor ali bi tamo ostala nezapažena - ovako sam se slatko nasmijao čitajući prethodne poruke.

Iako je priručnik jako kvalitetan!
Odgovori sa citatom
Star 07-08-07, 20:14   #25 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Nije.
neću imat 15 000 kn plaću?! Falila pprofesiju

A onda se moram bogato udat. Gad demit

2 Anthlon: da, kvalitetan priručnik. Da je u papirnatom obliku, bio bi doro štivo za do WC-a
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-08-07, 20:21   #26 (permalink)
eva
Pure Intuition

eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Sorry!

Rijetko ih koristim.

Evo pa stavljajte gdje hoćete.

Naravno da se šalim i samu temu sam htio staviti u humor ali bi tamo ostala nezapažena - ovako sam se slatko nasmijao čitajući prethodne poruke.

Iako je priručnik jako kvalitetan!

Hvala smajlice sam poslozila u glavi.

Da , kvalitetan je za izazivanje blage do srednje jeze.

eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-08-07, 00:22   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,540
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

ja se rasplakala od smijeha , koji komentari , oraspoložili mi ovaj sjebani dan
edit : nekako mi malo izgleda 15 000 , ak sam stalno doma , to bi ja na brzinu spičkala na šminku i mašnice , kako bi udovoljila gospodinu gospodaru i bila mu sam taka

Zadnji Uredio -misic- : 08-08-07 u 00:26.
-misic- je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-01-08, 13:48   #28 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,863
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

nekad je potrebno samo reći hvala..bez zvocanja

fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-01-08, 13:53   #29 (permalink)
eva
Pure Intuition

Odma sam znala sta je unutra, torbica je bila preruzna i prepuna...

eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-01-08, 14:27   #30 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,708
nespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

jao

al da se nadovežem na temu (iako sam žensko i vjerojatno ovo ne bi trebala govoriti ali...) ima jedna knjiga i čak nije skupa 25 kn..
citiram sa neta:

Naslov knjige:
Žena vašeg života - priručnik s uputstvima za muškarce

Naslov izvornika :
Your woman
Autor :
Martin Baxendale ( Pisac )
Olga Škarić ( Prevoditelj )

Područja u koja je knjiga svrstana :
Knjige za samopomoć

Cijena knjige :
25 kn
Vrijeme izlaska :
2001
Nakladnik :
Stanek

Opis knjige :
Upozorenje! Nipošto se ne upuštajte s novim ženskim primjerkom niti se bavite svojim postojećim osobnim primjerkom ukoliko niste pažljivo pročitali ove upute. Takav propust može ugroziti svako jamstvo dugotrajne sretne veze s vašim osobnim primjerkom i/ili imati kao posljedicu duboke nesporazume, neprestane svađe i povremeni udarac kojenom u jajca. Ali uz pomoć ovog neprocjenjivog priručnika, čak i najbeznadniji, najnespretniji muški korisnik može uskoro postati stručnjak na temu ponašanja prema odabranom primjerku, rada s njim, skrbi o njemu, što će im zajamčiti cjeloživotnu sreću i uzajamno spolno zadovoljstvo.

Broj stranica :
31

Visina knjige :
140 mm

Uvez :
meki

eto...čak sam i dodala smajliće gdje mislim da bi trebali ići

sakubona
nespretna je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prirucnik, zene

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108