| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Ravnodušnost ili ipak mržnja... u Društvo forumu; Eto nije baš nešto pozitivna tema, ali... kaj bi vam više smetalo...da vas osoba (muška ili ž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ravnodušnost ili ipak mržnja... Eto nije baš nešto pozitivna tema, ali... kaj bi vam više smetalo...da vas osoba (muška ili ženska) mrzi (možda malo prejaka riječ... recimo "ne voli")...ili da je prema vama ravnodušna? U jednom razgovoru došle ja i moje babe na ovu temu i na kraju sam zaključila da bi mi više smetalo kad bi osoba prema meni bila ravnodušna. Jednostavno bi me ravnodušnost više smetala. Kad vas osoba "ne voli " znači da ipak kod nje izazivate nekakvu reakciju...a ravnodušnost...nekako nit' smrdi nit' miriše. Kaj vi mislite?
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ravnodušnost ili ipak mržnja... mene boli briga.......svejedno mi je ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ravnodušnost ili ipak mržnja... ja trenutno upoznajem pravo značenje obje te riječi pomiješane u jednu i nije mi nimalo ugodno jer dolaze od osobe koja mi sve znači ali me ne želi ni saslušat. neznam koja je gora, obje podjednako... http://imagecache2.allposters.com/im...ng-Posters.jpg
__________________ Dum spiro, spero. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 393
![]() | Re: Ravnodušnost ili ipak mržnja... hm...tesko je pitanje, mrzi te kao gadis mu se ili kako, ili pak ravnodusnost kao svejedno mu je ili kao uopce ga ne zanimas? iskreno, neznam, nekoka ravnodusnost zvuci blaze od rznje, ali opet... btw...belial, jel ju znam?
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ravnodušnost ili ipak mržnja... Što ja znam- dođe mi na isto (ako nije pozitivno), ali općenito mislim da je ravnodušnost gora. Imam gadnu narav i kad se želim osvetiti ili povrijediti (isključivo kao reakcija na stvarnu ili umišljenu krivdu)- nekako mi ravnodušnost najbolje leži. Ako je 'gadno', onda malo glumim kao 'trudim se' razgovarati ili nešto sl, a onda prerežem potpuno praznim i nezainteresiranim pogledom (onako 'interno', da samo osoba kojoj je upućen skuži) i nonšalatno nastavim kao da se nije ništa dogodilo... Ali jbg- ljudi kažu da sam težak, osvetoljubiv i zao.
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,122
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ravnodušnost ili ipak mržnja... ne znam.. ovisi o tome koliko mi je stalo do te osobe... ako je ravnodusna mislim da ce mi lakse bit komunicirat s njom i nac nesto zajednicko nego da me mrzi
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,051
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ravnodušnost ili ipak mržnja... Ni jedno ni drugo. Ko me ne voli nek se make od mene, a kad bi neko prema meni bio ravnodušan ja bih se maknuo od njega.
__________________ "...mi smo tak'a nacija, nismo za astronaute, al ćemo lomit kosti dok čuvamo vaše aute..." |
| | |
| | #10 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ravnodušnost ili ipak mržnja... Ravnodušnost. Glupo je nekoga mrziti (ili da netko mrzi tebe) jer time nemožeš povrijediti. Ako mrziš, znači da nešto osjećaš prema toj osobi.
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
![]() |
| Tagovi: ipak, mrznja, ravnodus nost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:26.