Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Ravnodušnost ili ipak mržnja... u Društvo forumu; Eto nije baš nešto pozitivna tema, ali... kaj bi vam više smetalo...da vas osoba (muška ili ž...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-07-07, 20:15   #1 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,555
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Ravnodušnost ili ipak mržnja...

Eto nije baš nešto pozitivna tema, ali... kaj bi vam više smetalo...da vas osoba (muška ili ženska) mrzi (možda malo prejaka riječ... recimo "ne voli")...ili da je prema vama ravnodušna?

U jednom razgovoru došle ja i moje babe na ovu temu i na kraju sam zaključila da bi mi više smetalo kad bi osoba prema meni bila ravnodušna.

Jednostavno bi me ravnodušnost više smetala.
Kad vas osoba "ne voli " znači da ipak kod nje izazivate nekakvu reakciju...a ravnodušnost...nekako nit' smrdi nit' miriše.

Kaj vi mislite?
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 20:18   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Ravnodušnost ili ipak mržnja...

Ravnodušnost je nešto najgore... ne daj bože nikom.
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 20:19   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,940
Skunk je zabranio reputaciju

Ravnodušnost nikako.
Skunk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 20:43   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Poruka: 2,501
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

mene boli briga.......svejedno mi je
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 21:04   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Poruka: 316
Belial se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Belial

ja trenutno upoznajem pravo značenje obje te riječi pomiješane u jednu i nije mi nimalo ugodno jer dolaze od osobe koja mi sve znači ali me ne želi ni saslušat.
neznam koja je gora, obje podjednako...

http://imagecache2.allposters.com/im...ng-Posters.jpg
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 21:18   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 393
skin2yard je zabranio reputaciju

hm...tesko je pitanje, mrzi te kao gadis mu se ili kako, ili pak ravnodusnost kao svejedno mu je ili kao uopce ga ne zanimas? iskreno, neznam, nekoka ravnodusnost zvuci blaze od rznje, ali opet...

btw...belial, jel ju znam?
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 21:20   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 36
Poruka: 3,661
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Što ja znam- dođe mi na isto (ako nije pozitivno), ali općenito mislim da je ravnodušnost gora.

Imam gadnu narav i kad se želim osvetiti ili povrijediti (isključivo kao reakcija na stvarnu ili umišljenu krivdu)- nekako mi ravnodušnost najbolje leži. Ako je 'gadno', onda malo glumim kao 'trudim se' razgovarati ili nešto sl, a onda prerežem potpuno praznim i nezainteresiranim pogledom (onako 'interno', da samo osoba kojoj je upućen skuži) i nonšalatno nastavim kao da se nije ništa dogodilo...

Ali jbg- ljudi kažu da sam težak, osvetoljubiv i zao.
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 21:46   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,122
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

ne znam.. ovisi o tome koliko mi je stalo do te osobe... ako je ravnodusna mislim da ce mi lakse bit komunicirat s njom i nac nesto zajednicko nego da me mrzi
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 22:15   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,051
Adolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masi

Ni jedno ni drugo. Ko me ne voli nek se make od mene, a kad bi neko prema meni bio ravnodušan ja bih se maknuo od njega.
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 22:19   #10 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,009
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ravnodušnost.
Glupo je nekoga mrziti (ili da netko mrzi tebe) jer time nemožeš povrijediti. Ako mrziš, znači da nešto osjećaš prema toj osobi.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ipak, mrznja, ravnodus nost

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103