| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Ravnodušnost ili ipak mržnja... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: skin2yard hm...tesko je pitanje, mrzi te kao gadis mu se ili kako, ili pak ravnodusnost kao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ravnodušnost ili ipak mržnja... ako mi ta osoba ne predstavlja nesto vazno u trenutnom dijelu zivota - BMK, zapravo preferiram ravnodusnost jer me tada nikako ne dira, tj. ne stvara mi scene ![]() ali ako mi je stalo do te osobe, povrijedilo bi me i jedno i drugo, a sto bi bilo gore, stvarno ne znam... bilo bi mi teze prihvatiti da me taj netko mrzi nego da ne osjeca nista prema meni... uglavnom, radije bi nista nego negativno a ako je "mrznja" zapravo lose zapakirano privlacenje paznje... to bi mi vec bilo mrvicu lakse prihvatiti, dok opet.. tko zeli imat posla s takvim osobama?!
__________________ |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ravnodušnost ili ipak mržnja... Shelby- ja sam na to gledao recimo u kontekstu bivše(g) ili prijateljice... Što bi rađe da te onako 'mrko mjerka' očito nezadovoljan, ili da 'gleda kroz tebe' i uopće te ne registrira?
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ravnodušnost ili ipak mržnja... da ali ja opet radim razliku... ako je to bivsi koji mi niej nesto znacio, ili mi je napravio nesto sto me jako povrijedilo - stvarno ga ne bi htjela vise nikad vidjet, cut... a ako je to osoba prema kojoj jos uvijek nesto osjecam... svejedno bi me mrznja vise boljela nego ravnodusnost... meni se ipak lakse pomiriti s cinjenicom da nas ne mogu jednako voljeti svi koje mi volimo, nego da me netko bez nekog valjanog razloga mrzi. nije bas da sam neka kucka da bi me netko zapravo i mogao mrziti
__________________ |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 353
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ravnodušnost ili ipak mržnja... BMK najiskrenije jel me netko mrzi ili je ravnodušan...ja vraćam istom mjerom bez milosti... Nemogu se odlučiti...jednake su
__________________ life goes around |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ravnodušnost ili ipak mržnja... Više bi mi smetala ravnodušnost jer tada ne znam na čemu sam. Bolje mi je da mi ta osoba kaže u lice da me mrzi, bila bih "mirnija", ne bi me mučila razna pitanja zbog čega,koji je razlog itd. Slično nešto mi se desila sa jednom dobrom drugaricom...bila je ravnodušna,nije mi govorila razlog svemu tome,dugo me je sve to mučilo, opterećivalo,značila mi je puno zato sam se tako i osećala.Prošlo je godinu dana od toga ja ni dan danas nisam saznala u čemu je bio problem. Ravnodušnost ubija, bar mene!
__________________ ♥ |
| | |
| | #17 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ravnodušnost ili ipak mržnja... Ravnodusnost vise boli...mrznja predstavlja jake strelice prema vama, iako su negativne...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,865
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ravnodušnost ili ipak mržnja... u jednom filmu sam cula da suprotna od ljubavi nije mrznja nego ravnodusnost...i to je istina... ravnodusnost vise boli, barem mene...
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Ravnodušnost ili ipak mržnja... Ravnodušnost po meni i nije osjećaj nego više kao nedostatak nekog osjećaja, pozitivnih ili negativnih strelica, ko što je white devil napisala (ak se ne varam).Mene je 'mrzila' jedna cura još u srednjoj, samo zato što nisam htio biti s njom.. i sad, iako sam ja i onda bio uvjeren da to ustvari nije mržnja (jer je ona, ma kako ružne stvari radila i govorila, bila u stanju preokrenut taj osjećaj u trenutku), ipak sam osjetio što to znači, i mogu potvrdit da je bolje i to od ravnodušnosti. Jer mišljenja sam da je lakše pretvorit nečiju mržnju u neki lijep osjećaj, nego nečiju ravnodušnost.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ipak, mrznja, ravnodus nost |
« smatrate li legicom "legicu" koja odjebe legice radi dečka
|
Kako se zaštiti od silovanja na Japanski način »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:49.

nego više kao nedostatak nekog osjećaja, pozitivnih ili negativnih strelica, ko što je white devil napisala (ak se ne varam).