| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Ravnodušnost ili ipak mržnja... u Društvo forumu; Tanka je granica između ljubavi i mržnje. Recimo povrijedi te voljena osoba i taj čin te toliko boli da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-08-07 Godina: 18
Poruka: 10
![]() | Re: Ravnodušnost ili ipak mržnja... Tanka je granica između ljubavi i mržnje. Recimo povrijedi te voljena osoba i taj čin te toliko boli da počneš mrzit..ali kad bolje razmisliš nije to mržnja već samo potiskivanje onoga što se dogodilo i prisilno ubijanje ljubavi, jer, netko je već spomenuo, mržnja je isto osječaj kao i ljubav, sve je to komplicirano s mržnjom. Po meni je gora ravnodušnost jer tu stvarno nema osjećaja, samo hladnoća i bol. Ako mrziš možda ćeš volit ali ako voliš sigurno ćeš mrzit.... |
| | |
| | #22 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ravnodušnost ili ipak mržnja... ako mi je stalo donjega, bolje i neka me mrzi jer tako ipak neko osecanje usmerava prema meni, nego da je ravnodusan!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Ravnodušnost ili ipak mržnja... Citat:
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 757
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ravnodušnost ili ipak mržnja... Apsolutno me boli briga šta većina ljudi misli o meni, osim nekolicine onih do čijeg mi je mišljenja zaista stalo.
__________________ Jebeš potpisr" Zadnji Uredio Korozija : 07-06-08 u 20:04. |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Ravnodušnost ili ipak mržnja... Citat:
potpisujem
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,082
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ravnodušnost ili ipak mržnja... ako netko usmjerava neki osjećaj prema meni,sigurno je da ne želim da to bude mržnja...a ako ne može osjećati nešto pozitivno,onda mi od te osobe ne trebaju baš nikakvi osjećaji ,niti me zanimaju |
| | |
![]() |
| Tagovi: ipak, mrznja, ravnodus nost |
« smatrate li legicom "legicu" koja odjebe legice radi dečka
|
Kako se zaštiti od silovanja na Japanski način »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:24.

potpisujem