ako te samo godine muče, onda nemaš uopće što razmišljati, pokušaj
nije to nešto zbog čega vam veza ne bi trebala funkcionirat, znam iz iskustva![]()
Raspravljate o temi razlika u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; upoznala sam mlađeg tipa, 4 godine mlađeg da budem preciznija.. meni su 23 njemu su 19. nismo ništa započeli, pošli ...
ako te samo godine muče, onda nemaš uopće što razmišljati, pokušaj
nije to nešto zbog čega vam veza ne bi trebala funkcionirat, znam iz iskustva![]()
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
neš ti razlike
Uuu da, baš je neka velika razlika!!
Ako ti se sviđa, samo naprijed!!![]()
Obeć'o sam ti bio brda i doline
Kad sam kleknuo pred tebe na rizol.
Rekoh, pokaži zvijezdu koju da ti skinem
S dvadeset se život činio kao švedski stol
A na nama je samo da odlučimo kamo
Sve će se drugo već nekako naći
Tvoj Superman s fudbalerkom će se
Već nekako snać
Dao bih sve te noći da,da ostanem taj čovjek u tvojim očima
Sad nas gledam u tom crno bijelom spotu
Što ga farovi auta vrte na stropu
Pokušavam u sebi posložiti stvari
Ne znam da l' im je mjesto u srcu il' glavi.
I dalje smo tu ti, ja i moj tata
Naša velika ljubav na premalo kvadrata
I dalje moja draga spava
U sobi gdje sam lijepio slike iz Brava
Dao bih sve te noći da,da ostanem taj čovjek u tvojim očima
Pun mi je kurac više praznih priča
I malog macchiata i velikih Hrvata
Večeras me pred zgradom čeka ekipa
I sutra ćemo zauvijek zalupiti vrata
Ako što krene po zlu, pitat ćeš me sigurno
Molim te, reci mi, što ti je to trebalo?
Shvati me, strah me je da tebi ne potonem
Moram znati da sam probao dati
sve te noći da,da ostanem taj čovjek u
tvojim očima
Dao sam sve te noći da,da ostanem taj čovjek u tvojim očima
Ako su mu u glavi "kockice" posložene, zašto ne?
Doduše, moja se prijateljica od 29 godina pali na lika od 22, i meni je to malo bezveze, jer mislim da je premlad za nju. Ali, nikad se ne zna. Ne košta te puno da pokušaš.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
probaj pa vidi kako ce ici..
hm.. pa da.. samo nas to muči.. tj mene.. jer njemu vjerovatno ipak imponira sto se starija koka zanima za njega... ali svi moji frendovi.. uključujući mamu , znači ljudi koji znaju za tu situaciju mi govore da mogu ja i bolje, da je to beba, da će to kad -tad krahnut..... jer je on neiživljen, a ja stvarno tražim neku ozbiljnost. neznam da li to mogu naći u liku od 19.... iako se već pokazao u nekim stvarima jako dozreo... zreliji od svojih vršnjaka sigurno... al eto očito je da me previše brine što će okolina reć za moj pothvat. a to je loše.
pa mislim da je baš velika razlika... i mislim da je meni 27 njemu 24.. već bila druga priča..... tj on bi već bio muškarac.. a sad je još dječak.. mislim jest dječak.... imo jednu vezu , 8 mjeseci... neznam jel uopće dosad spavao s curom. .neznam nista vezano za to područje.. tek smo na početku nečega.. sad neznam čega.... neznamo još. hehe
Zadnji Uredio Wamp : 09-03-09 u 22:35
ajme, ajde malo manje razmišljaj što će drugi reći, a vidi što tebi paše, sve što te muči možeš saznati razgovorom i s vremenom, a ovo: možeš ti i boljeglupost, nekom bolje, tebi možda gore
![]()
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
Po ovome ispada da se osjećaš zrelijom podosta od njega.
Ako ga smatraš dijetetom, kog boga onda uopće razmišljaš!!, osim toga s tvoje 23 godine ne možeš niti ti reći da si sad nešto daleko starija od njega!!
Uostalom previše razmišljaš, a premalo uživaš!! Ako i nije spavao s curom, eto budi mu prva, nauči ga da radi ono šta ti paše, i biti ćeš sretna. Ako ti iz nekog razloga neće pasati, jednostavo to prekineš, pa nećeš se nakon par izlazaka s njim valjda odmah i udati za njega!!
Opusti se i uživaj, mlada si, a opterećuješ se s tim što je on par godina mlađi.
Ako smatraš da ti nije dorastao, onda nemoj ulaziti u ništa s njim i riješena stvar. Mislim da si neka pitanja postavljaš potpuno bezrazložno!