| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi razmishljate li o bivshem dechku? u Društvo forumu; zanima me dal vi cure josh razmishljate o svom bivshem? npr. ja dosta chesto razmishljam o svom bivshem dechku(s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: GrashkoGrad Godina: 21
Poruka: 162
![]() | razmishljate li o bivshem dechku? zanima me dal vi cure josh razmishljate o svom bivshem? npr. ja dosta chesto razmishljam o svom bivshem dechku(s njim sam bila 6 mj. i prekinuli smo na chudan nachin ugl nie bitno...) i non stop si postavljam pitanje da zashto smo mi prekinuli,kaj to sad ta njegova nova cura ima a ja nemam...???? i zbog tog se osjecham GROZNO jer imam dechka s kojim zhivim vech 1 godinu i volim ga,obozhavam,nebi ga mjenjala nikad...
__________________ Always look on the bright side of life |
| | |
| | #2 (permalink) |
| fear of the dark | Re: razmishljate li o bivshem dechku? ima tema "uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšima" to je tipa ove teme... ot. ne razmišljam o bivšem,boli me briga za njega... bilo pa prošlo.... naš kak se kaže "da je bilo dobro ne bi završilo" moš ti sebi govorit da je bilo lijepo,i bla-bla.... al zašto je onda završilo? ako imaš dečka nije fer da misliš na bivšeg... kak bi se ti osječala d tvoj dragi misli na bivšu? poludila bi,,,,
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: GrashkoGrad Godina: 21
![]() | Re: razmishljate li o bivshem dechku? a zavrshilo je zato kaj je on debil a ja sam ta koja je prekinula,a i drago mi je da jesam jer ko zna ja bi mozhda josh sad trpila njegova sranja i lazhi i onda nebi upoznala mog sadashnjeg dragog...znam da nie ok kaj o tom razmishljam al ono on mi je bio prvi ozbiljan dechko pa...nie izgovor al...
| | |
| | #4 (permalink) |
| fear of the dark | Re: razmishljate li o bivshem dechku? pa čuj.... ak je bio debil,uopće nije vrijedan pomisli.... a koliko si bila s njim? ja sam bila s bivšim 2 god pa ga se ni ne sjetim,ko ga jebe... pa čuj,trebala bi misliti na sadašnjeg dečka...jebeš prošlost...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: razmishljate li o bivshem dechku? na pochetku je bilo savrsheno,neki 2 mj. a poslje je posto debil jer je njemu bilo dosta da se vidimo 1 tjedno a meni to nie bila veza... bilo smo skupa 6 mj. sluzhbeno al ak se sve zbroji bili smo u principu ni 3 mj skupa ma... tak da sam ja prekinula i rekla nek mi se nikad vishe ne javi i tak je bilo... i onda nakon 1 mj. kaj sam ja vech s sadashnjim dragim on mi shalje mail da mu je glupo kaj smo tak prekinuli dal ochu na cugu itd ja rekla da imam dechka itd. i od tad vishe nishta nema spomena o cugi tu i tam razmjenimo mail i to je to,al on je odma nakon kaj sam mu ja rekla da imam dechka ee onda je on nabavio curu i tak je zaljubljen i stalno se vidjaju i shalje mi filmiche di je ona itd... ma mislim ja na sadashnjeg ne brini i previshe volim ga do neba i natrag,al ja sam jednostavno takva da me proshlost uvjek kopka...
| | |
| | #6 (permalink) |
| fear of the dark | Re: razmishljate li o bivshem dechku? issee... ma slušaj,ako ti on šalje filmiće di mu je ta nova cura,pa frajer te oće napravit ljubomornom i podjebava te.... a veza vam je bila po mom mišljenju živi shit.... ne bi ja to trpila... ![]()
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: razmishljate li o bivshem dechku? a ma... he's playing games with my head ![]() al nema veza nema ja namjeru nish s njim il tak nesh... sam me tu i tam to izbaci iz takta al ko ga j... ja sam sretna sa svojim dragi jakooo,to kaj tu i tam ovaj debil mi uleti u misli a jbg. ljudi smo... ![]()
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 194
![]() ![]() ![]() | Re: razmishljate li o bivshem dechku? Ne razmisljam o bivsem, al ga se znam sjetit svako toliko u odredenim situacijama (obicno se sjetim kak je bio papak)
__________________ ''In the beginning there was nothing, and then, even THAT exploded!'' |
| | |
| | #10 (permalink) | ||
| fear of the dark | Re: razmishljate li o bivshem dechku? Citat:
i jesi ljubomorna što ima curu? ![]() Citat:
![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: bivshi dechki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:11.

jer imam dechka s kojim zhivim vech 1 godinu i volim ga,obozhavam,nebi ga mjenjala nikad...

a ja sam ta koja je prekinula,a i drago mi je da jesam jer ko zna ja bi mozhda josh sad trpila njegova sranja i lazhi i onda nebi upoznala mog sadashnjeg dragog...