| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi razmishljate li o bivshem dechku? u Društvo forumu; kad ga se sjetim osjetim hhmm nish posebno,ovisi kako kad nekad se sjetim kak nam je dobro bilo nekad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: GrashkoGrad Godina: 21
Poruka: 154
![]() | Re: razmishljate li o bivshem dechku? kad ga se sjetim osjetim hhmm nish posebno,ovisi kako kad nekad se sjetim kak nam je dobro bilo nekad kakav je debil i tak... a to dal sam ljubomorna na tu njegovu sadashnju curu? pa onak kaj ja znam,jesam al sam zato kaj se pitam da kaj to ona ima a da ja nisam imala tj. zash je bio prema meni takav a prema njoj ne (mislim neznam ja kakav je on tochno prema njoj,al kak on veli savrsheno im je) pa se pitam di sam ja tu fulala kaj sam ja napravila da budem gad prema meni... a onak bila sam predobra prema njemu...
__________________ Always look on the bright side of life |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: GrashkoGrad Godina: 21
Poruka: 154
![]() | Re: razmishljate li o bivshem dechku? Citat:
pametniji popushta... ![]()
__________________ Always look on the bright side of life | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: razmishljate li o bivshem dechku? Prisjetim se ponekad, to je normalno s obzirom koliko godina sam bila s njim.. pitam se kako je i jel mu dobro. Ali to je to, bivši je bivši..
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: bivshi dechki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:25.

vux.... 
nisam to ja rekao..kunem se..netko mi upao u account