| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi razmishljate li o bivshem dechku? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Prisjetim se ponekad, to je normalno s obzirom koliko godina sam bila s njim.. pitam se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: GrashkoGrad Godina: 21
Poruka: 154
![]() | Re: razmishljate li o bivshem dechku? Citat:
tako je...![]()
__________________ Always look on the bright side of life | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,836
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: razmishljate li o bivshem dechku? Ne bas. A i kad se sjetim, to je samo to.. Sjecanje.
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: razmishljate li o bivshem dechku? Ponekad razmišljam, sjetim se nekih trenutaka (lijepih, ružnih ), ali prekid je bio ne tako davno pa je to valjda normalno, a ostalih bivših zna se zalomit da se nečeg sjetim, ali čini mi se da je to normalno, nešto me podsjeti i uglavom se nasmijem i već slijedeću sekundu zaboravim ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: razmishljate li o bivshem dechku? Citat:
![]() I zasto se uopce dopisujes s njim? Ti mu sama dopuštaš da te prisjeća na sebe. Ja mislim da si ti jedan mazohist i da ti se to sve sviđa jer drugog objasnjenja nema. Recimo i ja se ponekad sjetim bivšeg... Kad mi se nesto ružno dogodi pomislim: "Ajde, ajde, nije gore od dotičnog." | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: GrashkoGrad Godina: 21
al ochito sam ja mazohist... ![]()
| | |
| | #26 (permalink) |
| charolastra | Re: razmishljate li o bivshem dechku? nikad ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Banned | Re: razmishljate li o bivshem dechku? Citat:
uh.... e curo moja,moraš ti još puno čokolina jesti... ako nekog odjebeš onda ga odjebi skroz,bit će lakše i tebi a i njemu,nema tu nekog natezanja kasnije... a i nije ni najmanje fer prema tvom sadašnjem dečku... ne moš sjedit na 2 stolice odjednom,,, | |
| | |
| | #29 (permalink) | |
a ponavljam bio mi je prva ozbiljna veza pa... nisam jednostavno takva osoba da nekog tak odjebem,,kaj je bilo bilo je... GLE ZAMISLI SI DA SI BILA S NEKIM I DA STE PREKINULI SVAKI KONTAKT I TI ZA PAR MJESECI NADJESH U NOVINAMA NEJGOVU OSMRTNICU,KAJ BI ONDA? ZHALILA KAJ STE TAK PREKINULI... vjeruj mi znam o chem pricham... i nie da sjedim na 2 stolice nem pojma od kud ti sad to,to ak ja s njim razmjenim par mejlova to nie prevara... moj dechko zna da se ja s njim dopisujem...
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Banned | Re: razmishljate li o bivshem dechku? Citat:
šta sad trebam cijeli život bit u kontaktu s osobom s kojom sam prekinula?!-not,neću zavaravat ni sebe a ni njega... što dalje to bolje.... ![]() i da nađem njegovu osmrtnicu,zaš bi radi tog žalila što smo prekinuli? kakve su to fore... ? dečko ti zna i ništa ne poduzima? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bivshi dechki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:39.

tako je...

), ali prekid je bio ne tako davno pa je to valjda normalno, a ostalih bivših
zna se zalomit da se nečeg sjetim, ali čini mi se da je to normalno, nešto me podsjeti i uglavom se nasmijem i već slijedeću sekundu zaboravim