Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi razmishljate li o bivshem dechku? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 bi 100%... a i on bi mene da to napravim... ja il ću bit jedina,il ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-07-08, 22:58   #41 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika HPetrovic1989

Datum registracije: 26-03-08
Godina: 19
Poruka: 1,859
HPetrovic1989 je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989
Re: razmishljate li o bivshem dechku?

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
bi 100%... a i on bi mene da to napravim...

ja il ću bit jedina,il neću ni bit...

neću dozvoliti da me neko pravi budalom...
to što se netko viđa s bivšom te ne pravi budalom!
Odgovori sa citatom
Star 06-07-08, 22:59   #42 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika dancing skvo

Datum registracije: 18-06-08
Godina: 21
Poruka: 154
dancing skvo se izdvaja iz mase

Ive ri i Sahataba
Odgovori sa citatom
Star 06-07-08, 23:03   #43 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
a ako ode sa prijateljicom na kavu? jbt s koliko bivsih san ja u super odnosu, znali smo zajedno izaci i moja bivsa s kojom sam tad bio u vezi je to sasvim normalno prihvacala... tu i tamo bi ju zasmetalo... al nista posebno imali smo povjerenje jedno u drugi i bili iskreno tako da bi odma rekli ako nas nesto smeta... sve u svemu da od mene zatrazi da prekinem kontakte s nekom od frendica koja mi je bivsa samo bi po kratkom postupku , jer onda ocito nema povjerenja u mene... prevario ne bi nikad, al ama bas nikad tako da stvarno nema razloga biti ljubomorna
ne bi ja zatražila nikad od dečka da prekine kontakte s nekom legicom... il s bivšom... nego ne znam,nisam nikad tak šta doživila,.,, nije mi ni jedan dečko nikad bio u kontaktu s bivšima... ili išao s njima na kave...
neam iskustva s tim... nisam ni ja to nikad radila....
nisam nikad ni prevarila ni bila prevarena...nije u tom problem.. već
imala bi neki strah da će se vratit ti stari osječaji il nešto slično...
Citat:
Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke

Meni je to glupo. Ako si bio/bila s nekim prije recimo dvije godine , i prekinulo se mirno neznam sad zbog čega, ostalo se u dobrim odnosima, zašto se ne bi smjelo otić na kavu koji put

Mislim da je to malo onda problem nepovjerenja u sadašnjoj vezi.
neznam... objasnila sam u postu ovom gore...
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-07-08, 23:05   #44 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 202
wjewerica se izdvaja iz masewjewerica se izdvaja iz masewjewerica se izdvaja iz mase

neznam, ni meni ne bi bilo drago da mi se decko vidja s bivsom...
stvar je u tome sto sam ja mozda previse ljubomorna, al to je vec stvar malo zamrsenije proslosti..
Odgovori sa citatom
Star 06-07-08, 23:06   #45 (permalink)
Banned

neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar

ja nisam pretjerano ljubomorna... ja samo ne volim dijeliti svog dečka s nekom drugom curom...ili s bivšom..
ja bi se osječala zapostavljenom bolje rečeno osječala bi se kao da mu ja nisam dovoljna da ode van s bivšom...
bilo bi mi jako bed...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-07-08, 23:07   #46 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika dancing skvo

Datum registracije: 18-06-08
Poruka: 154
dancing skvo se izdvaja iz mase

sorry neukrotiva onda ne sam da nemash povjerenja,vjere u dechka vech nemash dovoljno samopouzdanja,pa mislish da nemresh zadrzhat dechka...
Odgovori sa citatom
Star 06-07-08, 23:08   #47 (permalink)
Djed Mraz

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 9,097
Sahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svima

Neukrotiva, stari osjecaji se ne vracaju, ili volis nekoga pa ces biti s njim i sve osjecaje usmjeriti toj osobi ili necete biti zajedno, ako se nesto takvo ima dogoditi bolje prije nego posli... sve u svemu stvarno ako se nadjes u situaciji nemas se cega bojati... ako je ljubav prava i veza ozbiljna

posesivnost i ljubomora su lose stvari koje samo vode do prekida i lose veze

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-08, 23:08   #48 (permalink)
Banned

uh,ja imam i previše samopouzdanja,nemam razloga da neam..
jedino u šta sam sigurna,to je u sebe... znam da se nikad neću izdat..
već jako dobro znam kakvi su dečki u današnje vrijeme....
i da NIKAD ne bi zadržavala dečka... nisam takva osoba..

@sahataba slažem se... bolje da se desi prije nego poslje...
ali jednostavno dobra sam stvarno u vezi kao osoba ako mi je stalo do dečka,i ne volim da me onda neko napravi budalom i sjebe... da se razočaram... to je neš najgore...
Odgovori sa citatom
Star 06-07-08, 23:12   #49 (permalink)
Djed Mraz

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 9,097
Sahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svima

gle ako te netko postuje i voli nece ti to napravit, a to je ono na cemu se veza osniva, uz povjerenje naravno

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-08, 23:13   #50 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 8,247
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
uh,ja imam i previše samopouzdanja,nemam razloga da neam..
jedino u šta sam sigurna,to je u sebe... znam da se nikad neću izdat..
već jako dobro znam kakvi su dečki u današnje vrijeme....
i da NIKAD ne bi zadržavala dečka... nisam takva osoba..

@sahataba slažem se... bolje da se desi prije nego poslje...
ali jednostavno dobra sam stvarno u vezi kao osoba ako mi je stalo do dečka,i ne volim da me onda neko napravi budalom i sjebe... da se razočaram... to je neš najgore...

ali fora je da će te on sjebat ovako ili onako ako on to želi napravit (ne mora bit s bivšom), ne možeš ti njega stalno imat na uzici

posesivnost je loša stvar , uvijek loše završi

mora se imat povjerenja u vezi...
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bivshi dechki

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114