| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi razmishljate li o bivshem dechku? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 bi 100%... a i on bi mene da to napravim... ja il ću bit jedina,il ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) | |
| Banned | Re: razmishljate li o bivshem dechku? Citat:
neam iskustva s tim... nisam ni ja to nikad radila.... nisam nikad ni prevarila ni bila prevarena...nije u tom problem.. već ![]() imala bi neki strah da će se vratit ti stari osječaji il nešto slično... neznam... objasnila sam u postu ovom gore... | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Pula Godina: 21
Poruka: 202
![]() ![]() ![]() | Re: razmishljate li o bivshem dechku? neznam, ni meni ne bi bilo drago da mi se decko vidja s bivsom... stvar je u tome sto sam ja mozda previse ljubomorna, al to je vec stvar malo zamrsenije proslosti.. ![]()
__________________ ''In the beginning there was nothing, and then, even THAT exploded!'' |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Banned | Re: razmishljate li o bivshem dechku? ja nisam pretjerano ljubomorna... ja samo ne volim dijeliti svog dečka s nekom drugom curom...ili s bivšom.. ja bi se osječala zapostavljenom bolje rečeno osječala bi se kao da mu ja nisam dovoljna da ode van s bivšom... bilo bi mi jako bed... |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: GrashkoGrad Godina: 21
Poruka: 154
![]() | Re: razmishljate li o bivshem dechku? sorry neukrotiva onda ne sam da nemash povjerenja,vjere u dechka vech nemash dovoljno samopouzdanja,pa mislish da nemresh zadrzhat dechka... ![]()
__________________ Always look on the bright side of life |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: razmishljate li o bivshem dechku? Neukrotiva, stari osjecaji se ne vracaju, ili volis nekoga pa ces biti s njim i sve osjecaje usmjeriti toj osobi ili necete biti zajedno, ako se nesto takvo ima dogoditi bolje prije nego posli... sve u svemu stvarno ako se nadjes u situaciji nemas se cega bojati... ako je ljubav prava i veza ozbiljna ![]() posesivnost i ljubomora su lose stvari koje samo vode do prekida i lose veze ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Banned | Re: razmishljate li o bivshem dechku? uh,ja imam i previše samopouzdanja,nemam razloga da neam.. jedino u šta sam sigurna,to je u sebe... znam da se nikad neću izdat.. već jako dobro znam kakvi su dečki u današnje vrijeme.... i da NIKAD ne bi zadržavala dečka... nisam takva osoba.. ![]() @sahataba slažem se... bolje da se desi prije nego poslje... ali jednostavno dobra sam stvarno u vezi kao osoba ako mi je stalo do dečka,i ne volim da me onda neko napravi budalom i sjebe... da se razočaram... to je neš najgore... |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: razmishljate li o bivshem dechku? gle ako te netko postuje i voli nece ti to napravit, a to je ono na cemu se veza osniva, uz povjerenje naravno ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: razmishljate li o bivshem dechku? Citat:
ali fora je da će te on sjebat ovako ili onako ako on to želi napravit (ne mora bit s bivšom), ne možeš ti njega stalno imat na uzici posesivnost je loša stvar , uvijek loše završi mora se imat povjerenja u vezi... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bivshi dechki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:33.

da od mene zatrazi da prekinem kontakte s nekom od frendica koja mi je bivsa samo bi po kratkom postupku
, jer onda ocito nema povjerenja u mene... prevario ne bi nikad, al ama bas nikad tako da stvarno nema razloga biti ljubomorna