Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi razmishljate li o bivshem dechku? u Društvo forumu; ma nisam ja posesivna... ja sam samo malo ljubomorna -ali to samo ako volim dečka... ,,, ne znam,nisam nikad izlazila ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-07-08, 23:15   #51 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: razmishljate li o bivshem dechku?

ma nisam ja posesivna... ja sam samo malo ljubomorna -ali to samo ako volim dečka... ,,,

ne znam,nisam nikad izlazila s drugim dečkima kad sam imala svoga dečka..vjerna sam.... i želim i da se prema meni bude vjerno...

ne zabranjujem nikad ništa u vezi,to mi je glupo,,ako neko neš oće,nek radi,ja ga pustim...ali jednostavno kad meni prekipi...onda bay bay....
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-07-08, 00:15   #52 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ne smeta mi ako mi dečko ode na kavu sa ex i to mi kaže. Smeta mi ako mi ne kaže.

Ako mi kaže znači da ne skriva ništa i nemam nekog razloga za brinuti se.
Smeta mi kada to bi prešutio... Ali to se svejedno sazna od drugih. I onda prekineš.

JBG
Odgovori sa citatom
Star 07-07-08, 00:20   #53 (permalink)
Banned

neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar

uh da mi to prešuti... ja bi se osječala tako grozno i poniženo... pošizila bi... i definitivno bi odma dobio pedalu...najgore je nešto saznati od nekog drugog...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-07-08, 00:45   #54 (permalink)
curićak

dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ne. Dobio ju je dva tjedna poslije.

Sada bi drugačije postupila. Ne bi mi bilo svejedno kaj je otišao sa ex na kavu i to mi prešutio (iz razloga kaj ću to čuti od drugih, a ne od njega), ali sigurno ne bi tako drastično reagirala.

Ja sam naučila svoju lekciju.
Odgovori sa citatom
Star 07-07-08, 00:46   #55 (permalink)
Banned

nije ti valjda žao što si ga ostavila?
Odgovori sa citatom
Star 07-07-08, 00:47   #56 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika HPetrovic1989

Datum registracije: 26-03-08
Poruka: 1,863
HPetrovic1989 je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
ti stvarno svoje bivše ne kontaš ni pet posto?
Odgovori sa citatom
Star 07-07-08, 00:48   #57 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: HPetrovic1989 Pogledaj Poruke
ti stvarno ne voliš svoje bivše?
ni najmanje... ravnodušna sam prema njima...
imam razloga i bit...
Odgovori sa citatom
Star 07-07-08, 00:57   #58 (permalink)
curićak

Citat:
Imala sam priliku i sjebala sam je. On nije moj otirač da kada nekaj zajebem vratim se njemu tako da...

Uostalom, to je već bilo davno. I nakon prekida smo ostali dobri. I želim mu puno, puno sreće i nadam se da njegova cura zna koliko je sretna s takvim dečkom
Odgovori sa citatom
Star 07-07-08, 00:57   #59 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika HPetrovic1989

Datum registracije: 26-03-08
Poruka: 1,863
HPetrovic1989 je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989

Citat:
ni najmanje... ravnodušna sam prema njima...
imam razloga i bit...
pa recimo da prekineš s dečkom i mirno se raziđete...bi li kad s njim otišla na kavu i malo popričali?
Odgovori sa citatom
Star 07-07-08, 08:57   #60 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,495
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

Citat:
ali svako ima drugačije razmišljanje... nekome je oke da se dečko viđa s bivšom,meni nije... ja bi popizdila...
Isto, jbg, ne bih mu pravila scene, ali mi ne bi bilo ni svejedno!

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
jbt s koliko bivsih san ja u super odnosu, znali smo zajedno izaci i moja bivsa s kojom sam tad bio u vezi je to sasvim normalno prihvacala... tu i tamo bi ju zasmetalo...
Ono i nije lose ostati u super odnosu, cisto kad ti zatreba sex, jer sex sa bivsima je...

Zasmetalo joj je? Pa, naravno, i meni bi!

Citat:
neznam da od mene zatrazi da prekinem kontakte s nekom od frendica koja mi je bivsa samo bi po kratkom postupku , jer onda ocito nema povjerenja u mene...
Onda ti je vishe stalo do bivsih, nego do nje...

Citat:
prevario ne bi nikad, al ama bas nikad tako da stvarno nema razloga biti ljubomorna
[/quote]

Ali, ni jedna nije sigurna da ti ne bi nikad!

Citat:
Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke
Meni je to glupo. Ako si bio/bila s nekim prije recimo dvije godine , i prekinulo se mirno neznam sad zbog čega, ostalo se u dobrim odnosima, zašto se ne bi smjelo otić na kavu koji put
Niko nije rekao da se ne bi smelo, samo nije bas najprijatnije drugoj strani, sta god ona govorila, malo je to 'bocka'...

Citat:
Mislim da je to malo onda problem nepovjerenja u sadašnjoj vezi.
Verujemo gornjem, ali ne uvek i donjem mozgu!

A i zavisi od bivse, ima raznih 'sklopova' u glavi istih...

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
stari osjecaji se ne vracaju
I ko je to dokazao???

Mogu da se vrate, meni su se vracali...
Retko kad ces biti totalno ravnodusan na nekog ko ti je mnogo znacio...

Citat:
ili volis nekoga pa ces biti s njim i sve osjecaje usmjeriti toj osobi ili necete biti zajedno, ako se nesto takvo ima dogoditi bolje prije nego posli... sve u svemu stvarno ako se nadjes u situaciji nemas se cega bojati... ako je ljubav prava i veza ozbiljna
Da, samo sto kod svih nije tako, nazalost...

Citat:
posesivnost i ljubomora su lose stvari koje samo vode do prekida i lose veze
Zato se ne treba igrati vatrom i tu ljubomoru podsticati kod druge strane, jer svi smo bar malo ljubomorni, da nam je svejedno, trebalo bi se zapitati da li je to to...
Da, posesivnost ubija...

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Smeta mi ako mi ne kaže.
To ne bi bilo fer, moglo bi znaciti da nesto muti i krije, a mozda samo i da mu je frka da kaze da ne bi doslo do nepotrebne rasprave i da se ne bi pravdao iako nema nista...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bivshi dechki

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114