| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi razmishljate li o bivshem dechku? u Društvo forumu; ma nisam ja posesivna... ja sam samo malo ljubomorna -ali to samo ako volim dečka... ,,, ne znam,nisam nikad izlazila ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Banned | Re: razmishljate li o bivshem dechku? ma nisam ja posesivna... ja sam samo malo ljubomorna -ali to samo ako volim dečka... ,,, ne znam,nisam nikad izlazila s drugim dečkima kad sam imala svoga dečka..vjerna sam.... i želim i da se prema meni bude vjerno... ![]() ne zabranjujem nikad ništa u vezi,to mi je glupo,,ako neko neš oće,nek radi,ja ga pustim...ali jednostavno kad meni prekipi...onda bay bay.... |
| | |
| | #52 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: razmishljate li o bivshem dechku? Ne smeta mi ako mi dečko ode na kavu sa ex i to mi kaže. Smeta mi ako mi ne kaže. Ako mi kaže znači da ne skriva ništa i nemam nekog razloga za brinuti se. Smeta mi kada to bi prešutio... Ali to se svejedno sazna od drugih. I onda prekineš. JBG ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #54 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: razmishljate li o bivshem dechku? Ne. Dobio ju je dva tjedna poslije. Sada bi drugačije postupila. Ne bi mi bilo svejedno kaj je otišao sa ex na kavu i to mi prešutio (iz razloga kaj ću to čuti od drugih, a ne od njega), ali sigurno ne bi tako drastično reagirala. Ja sam naučila svoju lekciju.
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #58 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: razmishljate li o bivshem dechku? Imala sam priliku i sjebala sam je. On nije moj otirač da kada nekaj zajebem vratim se njemu tako da... Uostalom, to je već bilo davno. I nakon prekida smo ostali dobri. I želim mu puno, puno sreće i nadam se da njegova cura zna koliko je sretna s takvim dečkom ![]()
| | |
| | #60 (permalink) | ||||||||
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: razmishljate li o bivshem dechku? Citat:
Citat:
![]() Zasmetalo joj je? Pa, naravno, i meni bi! Citat:
Citat:
Ali, ni jedna nije sigurna da ti ne bi nikad!Citat:
Citat:
![]() A i zavisi od bivse, ima raznih 'sklopova' u glavi istih... I ko je to dokazao??? Mogu da se vrate, meni su se vracali... ![]() Retko kad ces biti totalno ravnodusan na nekog ko ti je mnogo znacio... Citat:
Citat:
Zato se ne treba igrati vatrom i tu ljubomoru podsticati kod druge strane, jer svi smo bar malo ljubomorni, da nam je svejedno, trebalo bi se zapitati da li je to to...Da, posesivnost ubija... To ne bi bilo fer, moglo bi znaciti da nesto muti i krije, a mozda samo i da mu je frka da kaze da ne bi doslo do nepotrebne rasprave i da se ne bi pravdao iako nema nista...
__________________ The rage and love... the story of my life... | ||||||||
| | |
![]() |
| Tagovi: bivshi dechki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:02.

, jer onda ocito nema povjerenja u mene...
Ali, ni jedna nije sigurna da ti ne bi nikad!