| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi S kojim biste forumašem... u Društvo forumu; izašli na kavu, cugu, dvije, otišli do njega u stan (kuću),.. (moram ja otvarati ovo pošto moja ... |
| Vidi Rezultate Anketa: S kim biste...? | |||
| kiki | | 1 | 7.14% |
| daidza | | 1 | 7.14% |
| Joks | | 1 | 7.14% |
| wonderwall | | 0 | 0% |
| vonderhook | | 0 | 0% |
| servant | | 0 | 0% |
| datachi | | 1 | 7.14% |
| prospero | | 0 | 0% |
| dar1 | | 1 | 7.14% |
| wolf-hr | | 0 | 0% |
| damfisk | | 1 | 7.14% |
| oggy | | 1 | 7.14% |
| apoljon | | 0 | 0% |
| ive-ri | | 1 | 7.14% |
| ševa | | 2 | 14.29% |
| pharaoh | | 0 | 0% |
| adolon | | 1 | 7.14% |
| vuxs | | 3 | 21.43% |
| Glasači: 14. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | S kojim biste forumašem... izašli na kavu, cugu, dvije, otišli do njega u stan (kuću),.. (moram ja otvarati ovo pošto moja kolegica ne zna staviti anketu )Evo anketa je anonimna, možete glasati koliko vam mila volja. I s kim bi htjeli, ali ajdte iskreno ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S kojim biste forumašem... Ne znas ni ti ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S kojim biste forumašem... fak ni ja ovo ne znam
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| |
| | #5 (permalink) |
| Veteran | Re: S kojim biste forumašem... Daj mi popis kandidata i ja ću ih ubaciti ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #6 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S kojim biste forumašem... Možemo više x glasat? Me like
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S kojim biste forumašem... Brijem da trenutno znamo pobjednika, nije man Teica ostavila puno izbora ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| |
| | #8 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S kojim biste forumašem... ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S kojim biste forumašem... Da, Oggy i ti bi s njima, ha? Joks, daj to popravi ![]()
| |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S kojim biste forumašem... A fuck, tek sad vidim u kojem je to podforumu ![]() Kidam nalijevo ![]()
| |
![]() |
| Tagovi: biste, forumas em, kojim |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:17.

)