Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi S kojim biste forumašem... u Društvo forumu; zivot je cupav i dlakav....i okrutan...

Vidi Rezultate Anketa: S kim biste...?
kiki 1 7.14%
daidza 1 7.14%
Joks 1 7.14%
wonderwall 0 0%
vonderhook 0 0%
servant 0 0%
datachi 1 7.14%
prospero 0 0%
dar1 1 7.14%
wolf-hr 0 0%
damfisk 1 7.14%
oggy 1 7.14%
apoljon 0 0%
ive-ri 1 7.14%
ševa 2 14.29%
pharaoh 0 0%
adolon 1 7.14%
vuxs 3 21.43%
Glasači: 14. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 12-10-07, 00:04   #91 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,179
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave
Re: S kojim biste forumašem...

zivot je cupav i dlakav....i okrutan
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 12-10-07, 00:04   #92 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,104
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: spasoje Pogledaj Poruke
malo? ajde dobro
Citat:
ma baš me briga više... više nemam ni volje tu bit na forumu... ja ću otić ako vi oćete samo recite
ili je možda u pitanju njegova želja da ga molimo da ostane jer bez njega forum nije isti
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 12-10-07, 00:05   #93 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,169
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
ma baš me briga više... više nemam ni volje tu bit na forumu... ja ću otić ako vi oćete samo recite

ma hoće da mu kažemo " neidi spasoje, što ćemo bez tebe " , de se zbilj skuliraj, bilo je takvih koji su u 3 mjeseca natukli postova pa podvili rep nakon prve zajebancije, zbilja se skuliraj.
Star 12-10-07, 00:06   #94 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,945
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Citat:
meni ste vi svi super majke mi,ali shvatite da se ja dosta brzo uvrijedim.... i uvrijedili ste me ful(i onako vas to nije briga al ja ću to svejdno napisat)
ajd ja zakopavam ovu forumsku ''ratnu'' sjekiru...necem te vise veceras sprdat...ajd...smilovala sam se
Moja malenkost je offline  
Star 12-10-07, 00:07   #95 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,465
Locrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auru

Zato se ja uključujem opet.....

Locrian85 je offline  
Star 12-10-07, 00:07   #96 (permalink)
dežurni spammer XD

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,123
Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

ne molim ja nikoga ništa

"od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba"
Snjesko Bijelic je offline  
Star 12-10-07, 00:08   #97 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,366
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Oće ko mene probat sprdat, ja volim nadobudne forumaše koji su hrabri preko tipkovnice...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Star 12-10-07, 00:09   #98 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,862
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Ili je spika da ste čoporativno išli podjebavati čovjeka za kojeg ste bili apsolutno sigurni da će popizditi, i još mu sad idete objašnjavati da je to dobronamjerno sprdanje.

Isto kao što ste čoporativno bili dobronamjerni prema nekim drugim forumašima (npr. Aurorici) zar ne? Vi to sigurno njima 'za njihovo dobro'... Pod geslom "Forum je škola života".
Star 12-10-07, 00:10   #99 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,104
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Oće ko mene probat sprdat, ja volim nadobudne forumaše koji su hrabri preko tipkovnice...
ma ja sam dugo razmišljao da te sprdam ali vidim ok je dečko, lud u mozak a nešto zna o kompovima pa rekoh nećeš FBS uništiti još jedan mladi život
Star 12-10-07, 00:11   #100 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,179
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

Molitva, kao žar na "mojim" usnama je
molitva;
mJesto rijeci samo ime tvoj
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Zatvorena Tema
Tagovi: biste, forumas em, kojim

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112