| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi S kojim biste forumašem... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: daidza Kako ne, evo ja sa četvoricom sa ove liste već popio koju, petoricom ako računam i ... |
| Vidi Rezultate Anketa: S kim biste...? | |||
| kiki | | 1 | 7.14% |
| daidza | | 1 | 7.14% |
| Joks | | 1 | 7.14% |
| wonderwall | | 0 | 0% |
| vonderhook | | 0 | 0% |
| servant | | 0 | 0% |
| datachi | | 1 | 7.14% |
| prospero | | 0 | 0% |
| dar1 | | 1 | 7.14% |
| wolf-hr | | 0 | 0% |
| damfisk | | 1 | 7.14% |
| oggy | | 1 | 7.14% |
| apoljon | | 0 | 0% |
| ive-ri | | 1 | 7.14% |
| ševa | | 2 | 14.29% |
| pharaoh | | 0 | 0% |
| adolon | | 1 | 7.14% |
| vuxs | | 3 | 21.43% |
| Glasači: 14. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #122 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S kojim biste forumašem... spasoje : pa sto...svi vec skuzili da nismo u najodnosu....prije smo si bili predobri...sad nismo...sta sam krivo rekla ?
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| |
| | #123 (permalink) | |
| ***M@nga*** | Re: S kojim biste forumašem... da mogli bi se svi ljepo nać,samo... nismo svi iz rijeke,zagreba ![]() Citat:
![]() ps.možeš pričat samnom,ne trebaš se ustručavat ![]()
__________________ | |
| |
| | #124 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S kojim biste forumašem... a jbg...ko ti kriv...vrati nam istom mjerom...znam ja jako dobro kako ti nisko mozes udarit...pokazi to...a nemoj se ljutit odma ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| |
| | #126 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S kojim biste forumašem... znam...i milijun puta sam ti u najboljoj namjeri rekla da se pokusas skulirat kad osjetis da ces planut...zbog sebe, ne drugih...jer vidis da na kraju samo ti gubis zivce...nema koristi od toga ![]()
| |
| | #129 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S kojim biste forumašem... spasoje : nismo ...i jedna opaska...ti volis zajebavat ljude...ja to jako dobro znam ....i btw, ti si taj koji je prekinuo sve odnose sa mnom...tak da...al necemo o tome ovdje....dosta offadave: ucis dok si ziv ![]()
| |
![]() |
| Tagovi: biste, forumas em, kojim |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:43.

nismo svi iz rijeke,zagreba