| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi S kojim biste forumašem... u Društvo forumu; sve je dobro sto se dobro svrsi...to kazem za kraj... |
| Vidi Rezultate Anketa: S kim biste...? | |||
| kiki | | 1 | 7.14% |
| daidza | | 1 | 7.14% |
| Joks | | 1 | 7.14% |
| wonderwall | | 0 | 0% |
| vonderhook | | 0 | 0% |
| servant | | 0 | 0% |
| datachi | | 1 | 7.14% |
| prospero | | 0 | 0% |
| dar1 | | 1 | 7.14% |
| wolf-hr | | 0 | 0% |
| damfisk | | 1 | 7.14% |
| oggy | | 1 | 7.14% |
| apoljon | | 0 | 0% |
| ive-ri | | 1 | 7.14% |
| ševa | | 2 | 14.29% |
| pharaoh | | 0 | 0% |
| adolon | | 1 | 7.14% |
| vuxs | | 3 | 21.43% |
| Glasači: 14. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S kojim biste forumašem... sve je dobro sto se dobro svrsi...to kazem za kraj ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| |
| | #132 (permalink) |
| Dr. Gregory House | Re: S kojim biste forumašem... neznam ko je bio rekao da bi vam dao ban da mogu prije ono kad ste me zajebavali,blizu je bio ![]() svršiiii ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| |
| | #133 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S kojim biste forumašem... ko da svršiiii ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| |
| | #136 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S kojim biste forumašem... again nije ti duuugooo trebalo ...
| |
| | #139 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S kojim biste forumašem... ništa sve 5 ![]() ko nije dave ? ![]()
| |
![]() |
| Tagovi: biste, forumas em, kojim |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:51.