| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi S kojim biste forumašem... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dave netko je ovdje jako bolestan šta je bilo? pa to se zajebavam na onu foru od ... |
| Vidi Rezultate Anketa: S kim biste...? | |||
| kiki | | 1 | 7.14% |
| daidza | | 1 | 7.14% |
| Joks | | 1 | 7.14% |
| wonderwall | | 0 | 0% |
| vonderhook | | 0 | 0% |
| servant | | 0 | 0% |
| datachi | | 1 | 7.14% |
| prospero | | 0 | 0% |
| dar1 | | 1 | 7.14% |
| wolf-hr | | 0 | 0% |
| damfisk | | 1 | 7.14% |
| oggy | | 1 | 7.14% |
| apoljon | | 0 | 0% |
| ive-ri | | 1 | 7.14% |
| ševa | | 2 | 14.29% |
| pharaoh | | 0 | 0% |
| adolon | | 1 | 7.14% |
| vuxs | | 3 | 21.43% |
| Glasači: 14. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #142 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S kojim biste forumašem... znam ja dobro sto je i kako stankec rekao smijeh
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| |
| | #144 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S kojim biste forumašem... pa makar imela 80 let...zdrapi ju pa nek se scisti...ok dosta...HAHAHA
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| |
| | #147 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S kojim biste forumašem... nema mira i pira...sve po starom dadyml ![]() a i ja bi prosirila popis... ![]()
| |
| | #148 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: S kojim biste forumašem... A kog bi dodala, ajd da čujemo, da vidim ko fali Idem prema gore ... ..................... evo me dole.... Fali fuzija, spasojičić.... razmišljam.... Robsona bi ti možda? Il novog fresha? Il...... Koroziju? Il........ synergia? ... |
| |
| | #150 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S kojim biste forumašem... ja bi Robsona definitivno , Dave, ali njega znam osobna pa nije fora, vec smo stari znanci ...fresh je fora decko, znam ga malo isto bolje....hmmmm Locriana, e da njega definitivno ![]()
| |
![]() |
| Tagovi: biste, forumas em, kojim |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:03.

"
Mir, mir, mir do nebaaaaaaaa , a dosta 

...
, Dave, ali njega znam osobna pa nije fora, vec smo stari znanci