| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi S kojim biste forumašem... u Društvo forumu; mislim da se nemože mjenjat anketa sad,nema veze neka stoji sad kako je... |
| Vidi Rezultate Anketa: S kim biste...? | |||
| kiki | | 1 | 7.14% |
| daidza | | 1 | 7.14% |
| Joks | | 1 | 7.14% |
| wonderwall | | 0 | 0% |
| vonderhook | | 0 | 0% |
| servant | | 0 | 0% |
| datachi | | 1 | 7.14% |
| prospero | | 0 | 0% |
| dar1 | | 1 | 7.14% |
| wolf-hr | | 0 | 0% |
| damfisk | | 1 | 7.14% |
| oggy | | 1 | 7.14% |
| apoljon | | 0 | 0% |
| ive-ri | | 1 | 7.14% |
| ševa | | 2 | 14.29% |
| pharaoh | | 0 | 0% |
| adolon | | 1 | 7.14% |
| vuxs | | 3 | 21.43% |
| Glasači: 14. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #152 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: S kojim biste forumašem... Da Locriana sam zaboravila sigurno sam još nekog... Al od ovih s popisa mi zuje u uhu npr.... daidza, joks, datači, dar1, oggy... Adolona znam... I ove druge pomalo .... Ne znam... Baš svak te u nekom drugačijem svijetlu privuče... Neko ima neonke, neko obične... Buahahahaha... ![]() |
| |
| | #153 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S kojim biste forumašem... meni su s popisa cool...WOlf, Adolon, Daidza, prospić...ok dosta....idem lec..vec sam sto puta rekla da cu ic HAHAHAHAHA...i na kraju kao secer Ive-ri kojeg znam osobno...simpa skroz
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| |
| | #155 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S kojim biste forumašem... Ma joj Spasoje tebi stvarno treba crtat neke stvari... Iskreno- I dont give a fuck oš se ti nafurit na mene ili ne ![]() Iskreno - podjebavam te jer si uistinu postao spammer prvog reda. U koji god podforum odem evo Spasoje imao štagod za reći. Još malo pa ćeš mi počet iskakati ko popup iz paštete jer ću od tolike siline tebe te počet halucinirati ![]() E sad, ti se ili nafunji na mene koliko hoćeš ili pokušaj skužiti zbog čega je to sve počelo. Tvoj izbor... ps: ja bi na kahvu samo sa Wolfom. Čisto da vidim zbog čega se mjeri sa Vuxsom i da vidim tu visoko moralnu osobu. Mozda dio te moralnosti prijede na mene ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| |
| | #156 (permalink) |
| Offline | Re: S kojim biste forumašem... ![]() Što ste napravili od teme...katastrofa! I to sve zbog par pojedinaca koji su se našli uvrijeđeni zašto ih nema na listi ![]() Spasoje boli me briga što lako planeš i što su te (s razlogom) drugi forumaši zajebavali, onakav riječnik i vrijeđanje ja neću tolerirati. Dobio si opomenu i pazi malo kako se izražavaš ubuduće. Ova tema u ovakvom obliku više nema smisla jer je nemoguće odvojiti offtopic od ontopic postova i temu ću zaključat. Ako autorica teme želi može kreirati novu temu i anketu. ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
![]() |
| Tagovi: biste, forumas em, kojim |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:00.