| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi S kojim biste forumašem... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina Nemoj! Znaš kak je skupo grobno mjesto! ma nije bed...spasoje ce mi kupit i 3 ... |
| Vidi Rezultate Anketa: S kim biste...? | |||
| kiki | | 1 | 7.14% |
| daidza | | 1 | 7.14% |
| Joks | | 1 | 7.14% |
| wonderwall | | 0 | 0% |
| vonderhook | | 0 | 0% |
| servant | | 0 | 0% |
| datachi | | 1 | 7.14% |
| prospero | | 0 | 0% |
| dar1 | | 1 | 7.14% |
| wolf-hr | | 0 | 0% |
| damfisk | | 1 | 7.14% |
| oggy | | 1 | 7.14% |
| apoljon | | 0 | 0% |
| ive-ri | | 1 | 7.14% |
| ševa | | 2 | 14.29% |
| pharaoh | | 0 | 0% |
| adolon | | 1 | 7.14% |
| vuxs | | 3 | 21.43% |
| Glasači: 14. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S kojim biste forumašem... ma nije bed...spasoje ce mi kupit i 3 mjesta samo da me se rijesi...a uostalom kad zaradi na honoraru za lijepotu...to ce njemu bit sitnica ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| |
| | #72 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S kojim biste forumašem... Druže Spasoje Ljubičice bijela tebe voli omladina cijela Druže Spasoje ljubičice plava ti se boris za svoja prava ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| |
| | #73 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: S kojim biste forumašem... Ha ha ha kako smiješno za poludit ![]() Vidim baš ste se lijepo nasmijali. Jebiga, čovjek ne voli baš zajebanciju na svoj račun, pa ga se onda mora još više sprdat . Dakle, ako čovjek nešto ne voli, to mu treba radit. Pa da, tako ljudi funkcioniraju, radi čovjeku ono šta mu najviše smeta. Ima nas različitih na forumu i to ne znači da trebamo jedni druge sprdat i podjebavat stalno , šala je jedno, a dosađivanje non stop čovjeku drugo. Ok je zajebancija na račun nekoga, svi se sprdamo na nečiji račun, ali mislim da ovo sad stvarno već prerasta u dosadu. I to šta čovjek malo lakše plane ne znači da vi trebate uživat u tome i još ga više sprdat. Ljudi su ponekad zbilja pokvareni ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| |
| | #74 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,373
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S kojim biste forumašem... Nije ovo ni pokvarenost, a još manje zloća. Svi sve sprdaju; u real životu je jadno, ovdje je smiješno. Navedi nekoga tko nije sprdan barem malo. I svi ostali živi. ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. Zadnji Uredio dorina : 11-10-07 u 23:41. |
| |
| | #75 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,691
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S kojim biste forumašem... Ma imam ja osjećaj da bi nas on sve banao da mozhe..... ![]() I poništio nam kopjutere...... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| |
| | #76 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: S kojim biste forumašem... Citat:
kopjuteri i ostalo ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana | |
| |
| | #77 (permalink) | ||
| V.I.P. Član | Re: S kojim biste forumašem... Citat:
Znam ja šta je sprdanje, i svi se sprdamo stalno na forumu , i jedan drugoga ali sve to u smislu da se nasmijemo, a ne da nekoga provociramo i da 10 njih napadne na jednoga ko lešinari. Citat:
![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo | ||
| |
| | #78 (permalink) |
| Dr. Gregory House | Re: S kojim biste forumašem... ja sam mislio da su ok ljudi na ovom forumu,sad više nisam siguran ![]() ako vam toliko smetam banajte me ili stavite na ignore u pičku isusovu materinu idioti jedni ![]() ps.ive ti si jedini pravi čovjek,ovi su svi ostali zakurac ___________________________ Vrijeđanje drugih je zabranjeno na ovom forumu Joks
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() Zadnji Uredio Joks : 12-10-07 u 07:22. |
| |
| | #79 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: S kojim biste forumašem... Citat:
dijete drago grijesis dusu
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana | |
| |
| | #80 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,638
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S kojim biste forumašem... hahaha chuj sisacha sisa...popizdio ko maminjo jebote...reko sam ja da taj mamich loshe utjeche..
__________________ “I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.” |
| |
![]() |
| Tagovi: biste, forumas em, kojim |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:55.