Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi S kojim biste forumašem... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: spasoje ja sam mislio da su ok ljudi na ovom forumu,sad više nisam siguran ako ...

Vidi Rezultate Anketa: S kim biste...?
kiki 1 7.14%
daidza 1 7.14%
Joks 1 7.14%
wonderwall 0 0%
vonderhook 0 0%
servant 0 0%
datachi 1 7.14%
prospero 0 0%
dar1 1 7.14%
wolf-hr 0 0%
damfisk 1 7.14%
oggy 1 7.14%
apoljon 0 0%
ive-ri 1 7.14%
ševa 2 14.29%
pharaoh 0 0%
adolon 1 7.14%
vuxs 3 21.43%
Glasači: 14. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 12-10-07, 00:45   #81 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 9,146
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost
Re: S kojim biste forumašem...

Citat:
Pravi autor: spasoje Pogledaj Poruke
ja sam mislio da su ok ljudi na ovom forumu,sad više nisam siguran

ako vam toliko smetam banajte me ili stavite na ignore u pičku isusovu materinu idioti jedni

ps.ive ti si jedini pravi čovjek,ovi su svi ostali zakurac
moj prijatelju ovo je sad previše...moraš naučiti prihvatiti šalu, danas ti,sutra ja prekosutra ko zna
Star 12-10-07, 00:45   #82 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,677
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

mi smo svi smeca....ah sto ces.... takav je zivot... tako nas neki ljudi nauce da se ponasamo....milo za drago
Moja malenkost je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 12-10-07, 00:46   #83 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 19,175
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Joj dajte ljudi

Zajebancija spasoje, nitko nije ništa loše mislio. Sam si se javio i jbg, malo se zajebavali na tvoj račun.

Opusti se malo, da nam nisi drag svi bi te ignorirali

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 12-10-07, 00:49   #84 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,465
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Joj dajte ljudi

Zajebancija spasoje, nitko nije ništa loše mislio. Sam si se javio i jbg, malo se zajebavali na tvoj račun.

Opusti se malo, da nam nisi drag svi bi te ignorirali
malo? ajde dobro

ja brzo popizdim,i već sam rekao da ne volim da me neko zajebava sad baš stalno,ali nekima je to očito inspiracija pa sad još više zajebavaju....
Star 12-10-07, 00:50   #85 (permalink)
wayward

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,559
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

a šta ga vi nemate na ignore listi ???
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Star 12-10-07, 00:52   #86 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 23
Poruka: 4,778
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Kaj ne bi bilo lakše da svatko upiše izbor u post... ili računaš da je curama, jadnim, bed reći ime dečkića i da se srame, pa bolje da bude anonimna anketa??
_Aris_ je offline  
Star 12-10-07, 00:54   #87 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Poruka: 2,222
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Zašto Isusa

Mislim da se nisi trebao baš tako izrazit...

-> klikni za sise <-
dadyml je offline  
Star 12-10-07, 00:58   #88 (permalink)
***M@nga***

Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar

ma baš me briga više... više nemam ni volje tu bit na forumu... ja ću otić ako vi oćete samo recite
Star 12-10-07, 01:01   #89 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 23
Poruka: 4,778
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: spasoje Pogledaj Poruke
ma baš me briga više... više nemam ni volje tu bit na forumu... ja ću otić ako vi oćete samo recite
Gle... nis ti ovdje zato jer ti je netko rekao da dođeš ili te molio, pa nema smisla da odlaziš iz tog razloga, ak se tebi ne sviđa na forumu... odi... ako ti je ok, a trenutačno sise malo nabrio ostani, biti će ti sutra bolje, al ne možeš po jednom danu znati kak će biti ubuduće, tak da ti savjetujem da ne budeš papak i da ostaneš ko normalan čovjek i zajebavaš druge ko što oni tebe zajebavaju i družiš se s njima ko što se oni druže s tobom...

edit: primjeti pogrešku, to je dobar razlog da ostaneš, svaki dan nove sise...
_Aris_ je offline  
Star 12-10-07, 01:02   #90 (permalink)
***M@nga***

meni ste vi svi super ozbiljno,ali shvatite da se ja dosta brzo uvrijedim.... i uvrijedili ste me ful(i onako vas to nije briga al ja ću to svejdno napisat)

Zadnji Uredio Snjesko Bijelic : 12-10-07 u 01:05.
Snjesko Bijelic je offline  
Zatvorena Tema
Tagovi: biste, forumas em, kojim

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114