| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi S kojim biste forumašem... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: spasoje ja sam mislio da su ok ljudi na ovom forumu,sad više nisam siguran ako ... |
| Vidi Rezultate Anketa: S kim biste...? | |||
| kiki | | 1 | 7.14% |
| daidza | | 1 | 7.14% |
| Joks | | 1 | 7.14% |
| wonderwall | | 0 | 0% |
| vonderhook | | 0 | 0% |
| servant | | 0 | 0% |
| datachi | | 1 | 7.14% |
| prospero | | 0 | 0% |
| dar1 | | 1 | 7.14% |
| wolf-hr | | 0 | 0% |
| damfisk | | 1 | 7.14% |
| oggy | | 1 | 7.14% |
| apoljon | | 0 | 0% |
| ive-ri | | 1 | 7.14% |
| ševa | | 2 | 14.29% |
| pharaoh | | 0 | 0% |
| adolon | | 1 | 7.14% |
| vuxs | | 3 | 21.43% |
| Glasači: 14. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #82 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S kojim biste forumašem... mi smo svi smeca....ah sto ces.... takav je zivot... tako nas neki ljudi nauce da se ponasamo....milo za drago ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| |
| | #83 (permalink) |
| charolastra | Re: S kojim biste forumašem... Joj dajte ljudi Zajebancija spasoje, nitko nije ništa loše mislio. Sam si se javio i jbg, malo se zajebavali na tvoj račun. Opusti se malo, da nam nisi drag svi bi te ignorirali ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #84 (permalink) | |
| ***M@nga*** | Re: S kojim biste forumašem... Citat:
ja brzo popizdim,i već sam rekao da ne volim da me neko zajebava sad baš stalno,ali nekima je to očito inspiracija pa sad još više zajebavaju....
__________________ Glava bez razmišljanja je tvrđava bez vojske Napoleon | |
| |
| | #86 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S kojim biste forumašem... Kaj ne bi bilo lakše da svatko upiše izbor u post... ili računaš da je curama, jadnim, bed reći ime dečkića i da se srame, pa bolje da bude anonimna anketa?? ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| |
| | #89 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S kojim biste forumašem... Citat:
edit: primjeti pogrešku, to je dobar razlog da ostaneš, svaki dan nove sise...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| |
| | #90 (permalink) |
| ***M@nga*** | Re: S kojim biste forumašem... meni ste vi svi super ozbiljno,ali shvatite da se ja dosta brzo uvrijedim.... i uvrijedili ste me ful(i onako vas to nije briga al ja ću to svejdno napisat)
__________________ Glava bez razmišljanja je tvrđava bez vojske Napoleon Zadnji Uredio Snjesko Bijelic : 12-10-07 u 01:05. |
| |
![]() |
| Tagovi: biste, forumas em, kojim |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:47.