| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Sa koliko ste godina dobile prvu mengu? u Društvo forumu; Dobila sam je točno na svoj 12. rođendan!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Outter space Godina: 22
Poruka: 80
![]() ![]() | Re: Sa koliko ste godina dobile prvu mengu? Ma, nije...Samo sam bila jako iznenađena. Prije toga me par dana hebeno bubal trbuh, i ja sam mislila da mi nekaj s probavom ne štima, a ono...
__________________ No hidden catch, no strings attached Just freelove |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ...........u 7.razredu..........znači s nekih 13-ak godina..............
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sa koliko ste godina dobile prvu mengu? ![]() koja tema ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Sa koliko ste godina dobile prvu mengu? sa 12.znala san priko noći stavljat uložak,nadajući se da ću postat žena i dobit mengu..nakon toga,prošlo je 4 miseca i ja san je dobila.njaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.a prestala mi je dolazit sa 16......malo variran po kilaži,npr.u 12 misecu san imala 78,u 2 misecu 65,4misec 57,a sad iman 66.malo prase gojin se njaaaaaaaaaaaaa.sladoled njami-di si neću ti ništa.buahahaaa
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,605
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sa koliko ste godina dobile prvu mengu? Citat:
![]() | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: Rijeka Godina: 22
Poruka: 951
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sa koliko ste godina dobile prvu mengu? Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: dobile, godina, koliko, mengu, prvu, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:14.