| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Sa koliko ste godina dobile prvu mengu? u Društvo forumu; s 11 i možda 2 miseca...jedini je komentar bia ''ajme majko ko će sad do 50-e!''...a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Sa koliko ste godina dobile prvu mengu? s 11 i možda 2 miseca...jedini je komentar bia ''ajme majko ko će sad do 50-e!''...a možda bude sriće pa ranije upadnem u menopauzu... ![]()
__________________ Otkad tebe nema tu, sve je krenulo po zlu, i kojim god da putem probam uvijek vrtim se u krug... |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-01-07 Lokacija: Ančićev krevet
Poruka: 101
![]() | Re: Sa koliko ste godina dobile prvu mengu? sa 12 tocno se sjecam bio je 15.5. 22h zavrtjelo mi se kad sam to vidjela onda sam valjda 50 puta sa tolet papirom isla nisam vjerovala ![]() i mamina izjava djete sad si zena mama moram se ja jos sexat da budem zena
__________________ Pristojna žena je ona dama koja zna što ne smije znati iako zna. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Sa koliko ste godina dobile prvu mengu? 11 i pol...skoro pa 12
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sa koliko ste godina dobile prvu mengu? s 12,taman prije nastupa u školi sa zborom,a ja još imala solo,katastofa nisam mogla obuć haljinicu koju sam kupila neg sam morala imat neke crne hlače i rozu košuljicu!Ufffffffffffff!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sa koliko ste godina dobile prvu mengu? Sa 13 godina....I secam se samo da sam se bas bas uplasila i da sam plakala bez obzira sto sam znala da cu je dobiti, sa mamom sam dosta pricala o tome ali ipak sam bila mnooogooo uplasena. Smeje mi se sad kad se setim toga!
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dobile, godina, koliko, mengu, prvu, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:47.

mama moram se ja jos sexat da budem zena

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!