| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Sa koliko ste godina dobile prvu mengu? u Društvo forumu; s 16...kažu da sam kasnije sazrijela... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sa koliko ste godina dobile prvu mengu? Samo se ti zezaj, nemas pojma kako smo se mi devojke osecale tad ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Sa koliko ste godina dobile prvu mengu? Citat:
![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Sa koliko ste godina dobile prvu mengu? Citat:
![]() a sutradan na frendicinom rođendanu skakala do iznemoglosti. od 14:00 do 23:00 sam se rolala,vozila bicikl,trčala,igrala nogomet,košarku...9 sati u bloku...ništa, potpuno smireno, ali sutradan me bolio stomak... ![]()
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-07-07 Lokacija: Zagorje
Poruka: 122
![]() | Re: Sa koliko ste godina dobile prvu mengu? nedugo nakon 13. rođendana...sjećam se da je bila nedjelja i samo sam se jedno jutro probudila,skužila kaj se desilo i odmah utrčala u WC po uložak
__________________ Ambicija je glup izgovor za nedostatak smisla za lijenost. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dobile, godina, koliko, mengu, prvu, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:55.

hehe