| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Sa koliko ste godina dobile prvu mengu? u Društvo forumu; Ja s 11. Bila sam ljuta na cijeli svijet, htjela sam se ić van igrat rata s dječacima, a ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sa koliko ste godina dobile prvu mengu? sa 10 i pol... cudno zbilja.... ja sam je prva dobila.... i prvoj su mi pocele rast sise... neke cure iz razreda nisu je dobile do 6 i tek u 7 su im cice pocele rast.... i uvijek su mi se rugali da imam velike... a danas kad ih vidim u gradu one imaju 4,5 a ja ima 2,3..... cudan je ovaj svijet...zbilja...
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-08-07 Godina: 18
Poruka: 11
![]() | Re: Sa koliko ste godina dobile prvu mengu? sa nepunih 14, čovječe trauma!! i sad znam plakat od muke kad trebam dobit!! osjećam se nesposobno tih par dana, nemožeš se normalno obuć, hodat, sjest, kljukaš se analgeticima....koma |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-04-06 Godina: 29
Poruka: 137
![]() ![]() | Re: Sa koliko ste godina dobile prvu mengu? Sa 12,5 godina i bila sam jako sretna, jer vecina mojih frendica je imala vec odavno. ![]()
__________________ "Radi kao da ti novac nije potreban. Voli kao da ti niko nikad nije nanio bol. Pleši kao da te niko ne gleda. Pjevaj kao da te niko ne čuje. Živi kao da je Raj na Zemlji. " |
| | |
![]() |
| Tagovi: dobile, godina, koliko, mengu, prvu, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:55.

...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista...

a