| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Sa koliko ste godina dobile prvu mengu? u Društvo forumu; 13 godina...nisam znala kak reci mami i otad imam stalno problema kaj se tice neredovitosti i slicnog... nedavno sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-11-07 Lokacija: everywhere...
Poruka: 20
![]() | Re: Sa koliko ste godina dobile prvu mengu? 13 godina...nisam znala kak reci mami ![]() i otad imam stalno problema kaj se tice neredovitosti i slicnog... nedavno sam napokon odlucila otici ginekologinji jer nisam vise to mogla izdrzati... |
| | |
| | #53 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,381
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sa koliko ste godina dobile prvu mengu? 13 godina, na moru, ajme užasa, vani plus 40, a iz mene siroteka slapovi.....
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #55 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,107
![]() ![]() ![]() | Re: Sa koliko ste godina dobile prvu mengu? 12,5. Bio je vreli srpanj 2000.godine, a ja sam bila bijesna na cijeli svijet jer nisam mogla ić' na more. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,899
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sa koliko ste godina dobile prvu mengu? 13 god
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Sa koliko ste godina dobile prvu mengu? 11. A jel znate vic zašto žene imaju stvari? Ako slučajno ko ne zna, evo: Kad je Eva zagrizla jabuku, Bog joj je rekao: Krvavo ćeš mi ovo platit! A ona: a jel može u ratama??? ![]() I tako ja svaki misec kažen: a jebenti Evu! Iman osjećaj da mi uvik želi napakostit: prvi dan obavezno bude kad je ispit, kad moran plesat na koncertu, kad idem na put...e, to je prava pokora ![]()
__________________ |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Sa koliko ste godina dobile prvu mengu? S nekih 11 godina, iman užasnih problema s tin, meni je neko vrime dolazilo svakih 15, maximalno 20 dana pa je postala oke i sad dolazi normalno...
__________________ Too many people are looking for the right person instead of trying to be the right person... |
| | |
| | #60 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,104
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sa koliko ste godina dobile prvu mengu? meni nije redovna, neznam pomalo mi curka kad mi prist pukne oko kurca ![]() (prostite sta se mjesam na zenski kutak al puko sam kad sam procito onaj vic o Evi kako je dobila mengu )
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
![]() |
| Tagovi: dobile, godina, koliko, mengu, prvu, ste |
« trbušni ples...lol...
|
šta bi napravile da vam se vaš voljeni dečko/muž udeblja i totalno zapusti »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:36.