| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi sa yasmina na cilest u Društvo forumu; hejla kao i svi ostali koji piju yasmin i mene je trta onih smrtonosnih ugriskica u krvi i ostalih nuspojava, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sa yasmina na cilest hejla ![]() kao i svi ostali koji piju yasmin i mene je trta onih smrtonosnih ugriskica u krvi i ostalih nuspojava, pa sam zamolila svoju ginicku neke druge pililule iako mi je yasmin odlican. bas ono... nikakve nuspojave, M odlicne,bezbolne,jedino libido malo ono .. dole oso ![]() i sad me strah pocet pit cilest,cula sam da nije bas dobar.... dali ga koja pije ili ga je pila? srtvarno ne zelim odlakavit il dobit 10 kila ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sa yasmina na cilest Meni je moj ginekolog rekao kad sam htela da pijem neke tablete da je najbolje da vadim krv i na osnovu mojih hormona,preko krvi da mi kaže koje mi najviše odgovaraju baš zbog toga da ne bih imala te nuspojave.Ali ako ti neke ne odgovaraju onda predješ na druge i tako tražiš dok ne vidiš koje su ti one baš prave. Pa tako da i tebi preporučujem da vadiš krv naravno uz konsultacije sa ginekologom. A za tu devojku koja je umrla od Yasmin tableta, ne znam koliko je ona bila zdrava jer ne smeju sa raznim nekim bolestima devojke da ih piju. Ali budi oprezna. Ja sam prestala više od godinu dana da ih pijem,takodje sam dobila malo da kilaži (par kilograma), ništa strašno ali nekako mi nisu odgovarale pa sam odustala od njih.
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: sa yasmina na cilest Citat:
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 1,640
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sa yasmina na cilest Slažem se sa shelby. Na kraju krajeva, ako su obavljene sve potrebne pretrage i ako je ginekolog pregledavši nalaze preporučio neke kontracepcijske, mislim da ih ne treba mijenjat Uostalom, u slučaju _yasmin_ strašno je simptomatično kako su se sve žene baš sad javile s problemima nakon što je dotična preminula. Gdje su do sad bile???? |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-09-08 Lokacija: Osijek Godina: 20
Poruka: 127
![]() | Re: sa yasmina na cilest lulu ima pravo.. treba napravit pretrage prije nego počneš pit bilo koje kontr. pilule... npr. moju frendicu ginekologinja nije slala ni na šta, nego joj samo dala da pije yasmin. sad je nakon ove strke ošla vadit krv i eto.. nešt nije u redu ni kod nje... ![]()
__________________ ... FROM ALL THE THINGS I'VE LOST, I MISS MY MIND THE MOST... ! ! ! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-06-08 Lokacija: zadar Godina: 26
Poruka: 658
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sa yasmina na cilest jao jao neodgovornosti ![]()
__________________ "Sunce se diže visoko na nebo, a potom polako zalazi. Ljudi dolaze i odlaze. Vrijeme prolazi. Život je izlet, nije li?" ![]() želimo povratak neukrotive i hrv69 |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-09-08 Lokacija: Osijek Godina: 20
Poruka: 127
![]() | Re: sa yasmina na cilest baš tako.. ma strašno, ništ od toga više nije sigurno ni zdravo.. jbg....
__________________ ... FROM ALL THE THINGS I'VE LOST, I MISS MY MIND THE MOST... ! ! ! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-03-08 Godina: 35
Poruka: 647
![]() ![]() ![]() | Re: sa yasmina na cilest ma koji ginić je do sada slao na pretrage, žalosno je ako ih novinski napisi oko ovih jadnih cura potaknu na to. nije to samo kod kontacpecijskih tableta, kad vas je liječnik pitao kad vam je nešto prepisivao, koje još tablete koristite. ja sam u svojih 35 godina samo jednom i to u ljekarni kad sam majci htjela kupiti prirodnipreparat, doživjela pitanje što pije, ima li visoki tlak, problema sa štitnjačom. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Godina: 29
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sa yasmina na cilest nisam koristila yasmin ali od cilest sam imala nuspojave kao što je promjena raspoloženja i povećanje apetita. Iako su svi nalazi nakon obavljenih pretraga bili ok prestala sam ih piti. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:46.