Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi sa yasmina na cilest u Društvo forumu; hejla kao i svi ostali koji piju yasmin i mene je trta onih smrtonosnih ugriskica u krvi i ostalih nuspojava, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-10-08, 01:12   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi
sa yasmina na cilest

hejla

kao i svi ostali koji piju yasmin i mene je trta onih smrtonosnih ugriskica u krvi i ostalih nuspojava, pa sam zamolila svoju ginicku neke druge pililule iako mi je yasmin odlican. bas ono... nikakve nuspojave, M odlicne,bezbolne,jedino libido malo ono .. dole oso
i sad me strah pocet pit cilest,cula sam da nije bas dobar....

dali ga koja pije ili ga je pila? srtvarno ne zelim odlakavit il dobit 10 kila
Odgovori sa citatom
Star 01-10-08, 08:55   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,503
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan
Re: sa yasmina na cilest

Meni je moj ginekolog rekao kad sam htela da pijem neke tablete da je najbolje da vadim krv i na osnovu mojih hormona,preko krvi da mi kaže koje mi najviše odgovaraju baš zbog toga da ne bih imala te nuspojave.Ali ako ti neke ne odgovaraju onda predješ na druge i tako tražiš dok ne vidiš koje su ti one baš prave.
Pa tako da i tebi preporučujem da vadiš krv naravno uz konsultacije sa ginekologom.
A za tu devojku koja je umrla od Yasmin tableta, ne znam koliko je ona bila zdrava jer ne smeju sa raznim nekim bolestima devojke da ih piju. Ali budi oprezna.
Ja sam prestala više od godinu dana da ih pijem,takodje sam dobila malo da kilaži (par kilograma), ništa strašno ali nekako mi nisu odgovarale pa sam odustala od njih.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-10-08, 09:55   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: blackdevilles Pogledaj Poruke
hejla
srtvarno ne zelim odlakavit il dobit 10 kila
=>nisam ih pila.
ajoj... ako su ovo nuspojave onda ih nemoj pit.
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-10-08, 10:11   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,905
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: blackdevilles Pogledaj Poruke
hejla

kao i svi ostali koji piju yasmin i mene je trta onih smrtonosnih ugriskica u krvi i ostalih nuspojava, pa sam zamolila svoju ginicku neke druge pililule iako mi je yasmin odlican. bas ono... nikakve nuspojave, M odlicne,bezbolne,jedino libido malo ono .. dole oso
i sad me strah pocet pit cilest,cula sam da nije bas dobar....

dali ga koja pije ili ga je pila? srtvarno ne zelim odlakavit il dobit 10 kila
ista stvar ti se moze dogoditi s bilo kojim kontrac. tabletama. sve one imaju slicne simptome kao yasmin.. a i na svakog djeluju drugacije...

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-10-08, 10:16   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 1,640
starka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobar

Slažem se sa shelby. Na kraju krajeva, ako su obavljene sve potrebne pretrage i ako je ginekolog pregledavši nalaze preporučio neke kontracepcijske, mislim da ih ne treba mijenjat
Uostalom, u slučaju _yasmin_ strašno je simptomatično kako su se sve žene baš sad javile s problemima nakon što je dotična preminula. Gdje su do sad bile????
starka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-10-08, 13:06   #6 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika liverpool_girl

Datum registracije: 09-09-08
Godina: 20
Poruka: 127
liverpool_girl se izdvaja iz mase

lulu ima pravo.. treba napravit pretrage prije nego počneš pit bilo koje kontr. pilule... npr. moju frendicu ginekologinja nije slala ni na šta, nego joj samo dala da pije yasmin. sad je nakon ove strke ošla vadit krv i eto.. nešt nije u redu ni kod nje...
Odgovori sa citatom
Star 01-10-08, 13:36   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika fantastichna

Datum registracije: 11-06-08
Godina: 26
Poruka: 658
fantastichna se izdvaja iz masefantastichna se izdvaja iz masefantastichna se izdvaja iz masefantastichna se izdvaja iz mase

jao jao neodgovornosti

želimo povratak neukrotive i hrv69
fantastichna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-10-08, 14:11   #8 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika liverpool_girl

Datum registracije: 09-09-08
Godina: 20
Poruka: 127
liverpool_girl se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: fantastichna Pogledaj Poruke
jao jao neodgovornosti
baš tako.. ma strašno, ništ od toga više nije sigurno ni zdravo.. jbg....
Odgovori sa citatom
Star 01-10-08, 23:07   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika rebecca brandon

Datum registracije: 07-03-08
Godina: 35
Poruka: 647
rebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz mase

ma koji ginić je do sada slao na pretrage, žalosno je ako ih novinski napisi oko ovih jadnih cura potaknu na to.

nije to samo kod kontacpecijskih tableta, kad vas je liječnik pitao kad vam je nešto prepisivao, koje još tablete koristite.

ja sam u svojih 35 godina samo jednom i to u ljekarni kad sam majci htjela kupiti prirodnipreparat, doživjela pitanje što pije, ima li visoki tlak, problema sa štitnjačom.
rebecca brandon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-10-08, 23:12   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,845
opaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobar

nisam koristila yasmin ali od cilest sam imala nuspojave kao što je promjena raspoloženja i povećanje apetita. Iako su svi nalazi nakon obavljenih pretraga bili ok prestala sam ih piti.
opaka je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114