| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Sadržaj vaše torbice... u Društvo forumu; Sinoć idem ja van i refleksno stavljam iz jedne torbe u tu drugu sadržaj iz prve... uzimam ju (nije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sadržaj vaše torbice... Sinoć idem ja van i refleksno stavljam iz jedne torbe u tu drugu sadržaj iz prve... uzimam ju (nije tako teška ) i trčim na bus... otvaram ju i tražim pokaz i tražim i tražim i tražim ... i ne nađem... ma super... a znam da je negdje u njoj ali tko će naći?! Sjednem se i počnem kopati po njoj kad odjednom nađem kalendar iz 2005 (eee da bilo je to davno) i parfem za koji sam mislila da sam ga izgubila... ah jesam bila sretna ... Uglavnom kad sam vidila šta sve nosim u njoj vanka mislila sam da baš nisam svoja... Lista: cigarete (pušim isključivo kad idem van i na kavu) dva upaljača (nikad se ne zna) index (da to izgubim ubila bi se )novčanik (koji ima hrpu gluposti u sebi...samo novca nikad )raspored predavanja (hmmm...nikad se ne zna) maskara krema olovka (kemijska) olovka (Eyeliner) sjajilo labello (obični plavi i onaj shine) tamponi korektor kaugume (isključivo zeleni orbit )ključevi maramice parfem (onaj stari i ovaj kaj sad inače koristim) neki papirići neke pozivnice i ulaznice vizitke (ne moje) kalendarić iz 2005 (a imam i iz 2007) dva mobitela i......... hebeni pokaz... (ps. znam fali mi planer, neka knjiga i ZABORAVILA sam fotić )Cure, jesam li ja jedina ovako malo bolesna ili sve imate ovakve torbe? Baš me zanima da čujem sadržaj... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sadržaj vaše torbice... Ja inače obožavam torbe.. ali ih iz samo meni poznatih razloga ne nosim svaki dan.. nego ono osnovno što imam potrpam u džepove... A zavisi kud idem i koliko ću se zadržat... ali stvarno ne nosim puno stvari.. mobitel, ključeve, labello, ogledalo..
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Sadržaj vaše torbice... Teice, pa sto ti ne nosis, pa rame ce ti otpast Ja nosim isto dosta stvari (ali ne bas toliko )Evo mog popisa: -novcanik -tamponi -kemijska olovka -sjajilo, sjenilo, olovka za oci, ruz, parfem (sve to ovisi o tome sto sam obukla i kakvu sminku imam, jer recimo ako imam zeleno na ocima necu ponjeti plavo sjenilo )-labelo -CIGARETE -mobitel -i u slucaju da idem s nekim odredjenim na neko odredjeno mjesto ponesem jos koju stvarcicu, ali trudim se da ne moram 10 kila nosit ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sadržaj vaše torbice... Da vidim torbu od sinoc... - novcanik -mobitel - punjac za mobitel -kljucevi -2 maskare - sminka za usta - sjajilo - sjenilo - puder za lice - rumenilo - parfem(tester) to mi je uvijek u torbi - mp3 player - rukavice - žvake i cedevita bomboni - teniska loptica (od psa) - poluprazna boca Jane. I to je to. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Purger | Re: Sadržaj vaše torbice... To ih je sram napisat !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sadržaj vaše torbice... evo moje torbice: puder eyeliner labello ruz ili sjajio maskara novcanik cigarete mobiteli (dva komada) upaljac zvake (orbit professional) parfem ili dezic ogledalce naravno! tamponi i to je manje vise to...trudim se da uvijek imam svega viska a tampone nosim jer mi mjesecnica nikad nije redovita, a mozda nekome iz drustva hitno. |
| | |
![]() |
| Tagovi: torbice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:06.

) i trčim na bus... otvaram ju i tražim pokaz i tražim i tražim i tražim
... i ne nađem... ma super... a znam da je negdje u njoj ali tko će naći?!
...
)

)

a tampone nosim jer mi mjesecnica nikad nije redovita, a mozda nekome iz drustva hitno.