Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Sadržaj vaše torbice... u Društvo forumu; Sinoć idem ja van i refleksno stavljam iz jedne torbe u tu drugu sadržaj iz prve... uzimam ju (nije ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-01-07, 10:09   #1 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Sadržaj vaše torbice...

Sinoć idem ja van i refleksno stavljam iz jedne torbe u tu drugu sadržaj iz prve... uzimam ju (nije tako teška ) i trčim na bus... otvaram ju i tražim pokaz i tražim i tražim i tražim ... i ne nađem... ma super... a znam da je negdje u njoj ali tko će naći?!
Sjednem se i počnem kopati po njoj kad odjednom nađem kalendar iz 2005 (eee da bilo je to davno) i parfem za koji sam mislila da sam ga izgubila... ah jesam bila sretna ...
Uglavnom kad sam vidila šta sve nosim u njoj vanka mislila sam da baš nisam svoja...

Lista:
cigarete (pušim isključivo kad idem van i na kavu)
dva upaljača (nikad se ne zna)
index (da to izgubim ubila bi se )
novčanik (koji ima hrpu gluposti u sebi...samo novca nikad )
raspored predavanja (hmmm...nikad se ne zna)
maskara
krema
olovka (kemijska)
olovka (Eyeliner)
sjajilo
labello (obični plavi i onaj shine)
tamponi
korektor
kaugume (isključivo zeleni orbit )
ključevi
maramice
parfem (onaj stari i ovaj kaj sad inače koristim)
neki papirići
neke pozivnice i ulaznice
vizitke (ne moje)
kalendarić iz 2005 (a imam i iz 2007)
dva mobitela
i......... hebeni pokaz...

(ps. znam fali mi planer, neka knjiga i ZABORAVILA sam fotić )

Cure, jesam li ja jedina ovako malo bolesna ili sve imate ovakve torbe? Baš me zanima da čujem sadržaj...
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-01-07, 10:19   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Sadržaj vaše torbice...

Ja inače obožavam torbe.. ali ih iz samo meni poznatih razloga ne nosim svaki dan.. nego ono osnovno što imam potrpam u džepove...

A zavisi kud idem i koliko ću se zadržat... ali stvarno ne nosim puno stvari.. mobitel, ključeve, labello, ogledalo..
Odgovori sa citatom
Star 21-01-07, 12:41   #3 (permalink)
Sexy Profesorica

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 38
Poruka: 702
ivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivana_de Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana_de

Teice, pa sto ti ne nosis, pa rame ce ti otpast
Ja nosim isto dosta stvari (ali ne bas toliko )
Evo mog popisa:
-novcanik
-tamponi
-kemijska olovka
-sjajilo, sjenilo, olovka za oci, ruz, parfem (sve to ovisi o tome sto sam obukla i kakvu sminku imam, jer recimo ako imam zeleno na ocima necu ponjeti plavo sjenilo )
-labelo
-CIGARETE
-mobitel
-i u slucaju da idem s nekim odredjenim na neko odredjeno mjesto ponesem jos koju stvarcicu, ali trudim se da ne moram 10 kila nosit
ivana_de je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-01-07, 17:28   #4 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Tampone nosite u torbici
Odgovori sa citatom
Star 21-01-07, 17:34   #5 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,216
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Da vidim torbu od sinoc...
- novcanik
-mobitel
- punjac za mobitel
-kljucevi
-2 maskare
- sminka za usta
- sjajilo
- sjenilo
- puder za lice
- rumenilo
- parfem(tester) to mi je uvijek u torbi
- mp3 player
- rukavice
- žvake i cedevita bomboni
- teniska loptica (od psa)
- poluprazna boca Jane.

I to je to.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-01-07, 18:05   #6 (permalink)
Sexy Profesorica

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 38
Poruka: 702
ivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivana_de Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana_de

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Tampone nosite u torbici
Pa necemo ih u dzep
ivana_de je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-01-07, 18:32   #7 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,093
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

šta nijedna ne nosi svog dečka na baterije

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-01-07, 18:58   #8 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,485
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

To ih je sram napisat !

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-01-07, 18:59   #9 (permalink)
Cobeta

Citat:
Pravi autor: ivana_de Pogledaj Poruke
Pa necemo ih u dzep

hahahahahahhaha
Odgovori sa citatom
Star 22-01-07, 00:26   #10 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

evo moje torbice:

puder
eyeliner
labello
ruz ili sjajio
maskara
novcanik
cigarete
mobiteli (dva komada)
upaljac
zvake (orbit professional)
parfem ili dezic
ogledalce naravno!
tamponi

i to je manje vise to...trudim se da uvijek imam svega viska a tampone nosim jer mi mjesecnica nikad nije redovita, a mozda nekome iz drustva hitno.
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: torbice

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108