| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Sadržaj vaše torbice... u Društvo forumu; orbit profešnl berba 1992... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,238
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sadržaj vaše torbice... dva mobitela,fotic,ipod,novcanik,kozmeticka,cetka,lak,parfem,punjac,ulosci,krema z tjelo,maramice,lekadol,vitamini,zvake,kljucevi,cd,plocica iz auta,rokovnik,boca jane baby mala,.....to je to,,,,,, |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter | Re: Sadržaj vaše torbice... ti bokca šta sve nosite u torbici.. ja ne nosim skoro nikad torbicu.. a ako je ponesem onda ponesem : -mobitel -sjajilo -i parfem! ne idem na modnu pistu a i ne lickam se toliko da tream nosit šminku kako bi kasnije popravljala!!! hehe ak mi šta slučajno zatreba to nosi frendica! ![]()
__________________ Život je jedna velika pustolovina,stoga svaki dan treba iskoristiti maximalno!!!!!! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-10-06 Godina: 20
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sadržaj vaše torbice... mp3 cigarete par upaljača tamponi naočale (sunčane) kišobran mali novčanik papiriće kemijske četku hrpu smeća od čokoladica.... one glupe reklame šta uvaljuju po gradu i kozmetičku torbicu (3-4 sjajila, nekoliko ruževa, tuš za oči, rumenilo, ogledalo, maskara, sjenila, krema za ruke, krema za lice, krema za solarij, lak za nokte, pinceta, rašpica, kopčica.....) dezić mobitel..... i još rezervna baterija, ključevi i obavezno voltaren to je uglavnom to...... uvijek nosim ogromnu torbu sa sobom... što se i može zaključit iz ovog.....
__________________ I`M SOOO GOOD I SCREAM MY OWN NAME DURING THE SEX |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Sadržaj vaše torbice... ne nosim torbice )) eventualno fascikl kad idem na fax i toe to u njemu index, krizaljke, ti u tamo koja biljeznica ili komad razdrapanog papira s mojim crtarijama a po dzepovima, mob, maramice, zvakace meni dosta za kratke relacije ![]() |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sadržaj vaše torbice... Imam torbe veličine Bangladeša jer nikad nisam doma pa je u njoj uvijek: MOBITELI pljuge novčanik minimalno 3 paketa žvaka ( orbit od jebene lubenice !!! ) vlažne maramice tamponi dnevni ulošci dezić rokovnik snop od 794322 ključa iPod knjiga koju trenutno čitam labello melem 3 sjajila sunčane naočale Clean and clear dezinfekcijska tekućina za ruke parfem rašpica mini četka za kosu ogledalce .....i obavezno neka čokoladica ( kinder bueno )
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Sadržaj vaše torbice... Citat:
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" | |
| | |
![]() |
| Tagovi: torbice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:07.

Život je jedna velika pustolovina,