| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Sadržaj vaše torbice... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: shelby-eleanor mogla bi otvorit ducan bez problema... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Sadržaj vaše torbice... rijetko nosin torbicu, ali kad je nosin u njoj drzin: novcanik, duvan, maramice, sjajilo, i obavezno crnu olovku...a mobitel uvik drzin u džepu..
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sadržaj vaše torbice... Citat:
![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sadržaj vaše torbice... Citat:
![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Sadržaj vaše torbice... ja nosim mobitel sjajilo maramice novce žvakače
__________________ ..zaustavi suzu, odbaci tugu, nači ćeš negdje u oblaku dugu. Ljepota prijateljstva nek ti dušu grije, oprosti životu što savršen nije. Karlo in memoriam 1993.- 2008 |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Celebrity | Re: Sadržaj vaše torbice... ključevi od jednog stana ključevi od drugog stana tal mob hrv mob cigarete zipo mp3 rokovnik novčanik neseser s kozmetikom benzin za zipo futrola za naočale za sunce i naočale za vid uglavnom nosim velike torbe ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: torbice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:56.