| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Sadržaj vaše torbice... u Društvo forumu; hmmm... pa ja obično ne nosin torbicu nego trpan sve po džepovima.. al inače.. kad iden u školu... uz ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: Sadržaj vaše torbice... hmmm... pa ja obično ne nosin torbicu nego trpan sve po džepovima.. al inače.. kad iden u školu... uz knjige(naravno) nosin i šminku,žvake,četku,ogledalce, uložak(nikad se ne zna) , novčanik..... ![]()
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,127
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sadržaj vaše torbice... Imam par ogromnih torbi, inace obozavam velike torbe jer moze sve i svasta da mi stane kao na primer neseser sa sminkom, uvek nosim za sobom,labelo,neki sjaj za usta,beleznik neki, hemijsku olovku,mobilni telefon je neizbezan,ogledalce,novcanik....nadam se da nisam nesto izostavila. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 23
Poruka: 86
![]() | Re: Sadržaj vaše torbice... svaka čast....da mi je znat nosis li ti van torbicu ili kofer teica?? sadrzaj moje TORBICE se sastoji od otprilike- olovke, pudera, sjajila, parfema, zvaka, novčanika i naravno-ogledalca ,bez njega ni na wc ![]()
__________________ 'stisne mi se grlo kad se vrate sjećanja, izbor je bio moj-nema kajanja..' |
| | |
| | #44 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sadržaj vaše torbice... novčanik žvačilnu gumu mobitele parfem rollon kremu za ruke paket maramica tampone + dnevni uložak + 1 obični (nikad se nezna) 3333 nepotrebna papirića 3333 starih omota od raznih čokoladica i kaoguma koje zaboravim baciti flastere (ako je vruće) obavezno vodu cigarete labelo i sjajilo ključeve
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 446
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sadržaj vaše torbice... Pa sadržaj moje pederuše ako to spada pod pojam torbuce, aluminijska žica, eter, gaza, uže, nož, fotoaparat, cosmopolitan , tariguz i sendvič od parizera.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| charolastra | Re: Sadržaj vaše torbice... Citat:
![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| charolastra | Re: Sadržaj vaše torbice... Pa to mi zvuči kao priručni alat silovatelja? Ne uspavljuješ drveće po šumi.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 446
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sadržaj vaše torbice... Ma ne krivo si me shvatio Daidza, to mi je za piknik na Marjanu, kad ja i cura idemo na piknik ponesemo sendviče od parizera u torbici, nož za rizanje šunke i sira, eter prolijmemo okolo košare da se ne bi mravi navukli, gaza nam služi za obrisat face ili ako se što ne daj bože desi, a aluminijsku žicu, neman pojma nju nosimo bezveze ako se izgubimo da znamo di je sjever, bio sam 5 godina u skautima pa se znam snalazit u šumi.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #50 (permalink) |
| charolastra | Re: Sadržaj vaše torbice... A uže, fotoaparat i cosmopolitan? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: torbice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:39.