Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Sadržaj vaše torbice... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: daidza A uže, fotoaparat i cosmopolitan? Cosmo mi je za ženu da čita dok ja berem ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-05-07, 00:51   #51 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Godina: 21
Poruka: 442
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto
Re: Sadržaj vaše torbice...

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
A uže, fotoaparat i cosmopolitan?
Cosmo mi je za ženu da čita dok ja berem gljive po šumi, fotoaparat je za slikanje vjeverica i zafrkavanje, a uže je za sušenje mokrih majica od znoja jel mi boravimo u šumi cijeli dan i oznojiš se, znaš...
Odgovori sa citatom
Star 01-05-07, 00:52   #52 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,284
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Ajde dobro si se izvukao

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-05-07, 00:54   #53 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Poruka: 442
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto

Odgovori sa citatom
Star 01-05-07, 23:51   #54 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika wonder_woman

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 167
wonder_woman se izdvaja iz mase

Jako rijetko nosim torbice točnije torbe poštarske ili pederuse jer nisam tipicno zensko uglavnom su tu ključevi, mobitel, novčanik, tablete, labello
wonder_woman je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-05-07, 00:10   #55 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,544
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

hmm... ja obicno uzmem samo sjajilo mob i pare.i to udzep ili stavim u motor ispod sjedala. ali kad sam vani uzmem i papirnate uz sve to i novcanik naravno... i ogledalce... i... i... i.... fotić ako je nesto extra
blackdevilles je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 10:20   #56 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 951
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat
Ja baš ne nosim torbice,više sve strpam u đep

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
šta nijedna ne nosi svog dečka na baterije
Vjerojatno nosi

Zadnji Uredio Joks : 09-05-07 u 10:28.
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 12:28   #57 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 1,003
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi
Cool Re: Sadržaj vaše torbice...

mobitel
novčanik
osobna
index
maskara
krema za tijelo
krema za ruke
olovka (kemijska)
sjajilo
labello
tamponi, dnevni + obični ulošci
žvakaće gume & bombončiće orbit (isključivo od kruškice)
ključevi
papirnate maramice
vlažne maramice
parfem
hrpu nepotrebnih papirića i računa
lak za učvršćivanje noktiju
mali setić sa rašpicom, škaricama i ostalim
ogledalce

.........uh, dok nisam sve nabrojala, nisam ni znala da toga ima toliko........
..pahuhuljica.. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 12:36   #58 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 4,028
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ehehehe, nakon svega toga postavlja se pitanje... kako uspjeti strpati sve stvari u malu torbicu
Star 21-05-07, 12:36   #59 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 613
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

- novčanik
- naočale
- krema za ruke
- 2 mobitela
- kondomi
- žvake
- ogledalce
- dezodoran
- ključevi
- sjajilo
- kemijska
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 12:43   #60 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 116
tigress se izdvaja iz masetigress se izdvaja iz masetigress se izdvaja iz masetigress se izdvaja iz mase

novčanik
cigarete (obično jedna puna kutija i jedna prazna koju sam lina baciti)
karte za briškulu
ogledalo
upaljači (obično ili 5 ili nijedan)
korektor
sjajilo
2-3- kemijske olovke
ruž
papirići koje sam isto tako lina baciti
žvake
mobitel
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: torbice

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113