| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Sadržaj vaše torbice... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: daidza A uže, fotoaparat i cosmopolitan? Cosmo mi je za ženu da čita dok ja berem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 442
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sadržaj vaše torbice... Cosmo mi je za ženu da čita dok ja berem gljive po šumi, fotoaparat je za slikanje vjeverica i zafrkavanje, a uže je za sušenje mokrih majica od znoja jel mi boravimo u šumi cijeli dan i oznojiš se, znaš...
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #52 (permalink) |
| charolastra | Re: Sadržaj vaše torbice... Ajde dobro si se izvukao ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #55 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sadržaj vaše torbice... hmm... ja obicno uzmem samo sjajilo mob i pare.i to udzep ili stavim u motor ispod sjedala. ali kad sam vani uzmem i papirnate uz sve to i novcanik naravno... i ogledalce... i... i... i.... fotić ako je nesto extra |
| | |
| | #57 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mobitel novčanik osobna index maskara krema za tijelo krema za ruke olovka (kemijska) sjajilo labello tamponi, dnevni + obični ulošci žvakaće gume & bombončiće orbit (isključivo od kruškice) ključevi papirnate maramice vlažne maramice parfem hrpu nepotrebnih papirića i računa lak za učvršćivanje noktiju mali setić sa rašpicom, škaricama i ostalim ogledalce .........uh, dok nisam sve nabrojala, nisam ni znala da toga ima toliko........
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Dalmacija
Poruka: 116
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sadržaj vaše torbice... novčanik cigarete (obično jedna puna kutija i jedna prazna koju sam lina baciti) karte za briškulu ogledalo upaljači (obično ili 5 ili nijedan) korektor sjajilo 2-3- kemijske olovke ruž papirići koje sam isto tako lina baciti žvake mobitel
__________________ Sve što je dobro ili je nemoralno ili ilegalno ili deblja |
| | |
![]() |
| Tagovi: torbice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:48.