| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Savjeti - kako se riješiti muškarca u Društvo forumu; drage cure, da čujemo koji bi način vi upotrijebile da vidimo koliko ste nježne, suptilne ili naprotiv grube i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,924
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Savjeti - kako se riješiti muškarca drage cure, da čujemo koji bi način vi upotrijebile da vidimo koliko ste nježne, suptilne ili naprotiv grube i bezosjećajne ![]() 1. 1.nacin1.jpg 2. 2.nacin2.jpg 3. 3.nacin3.jpg 4. 4.nacin4.jpg 5. 5.nacin5.jpg |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Savjeti - kako se riješiti muškarca nah 3. ne jer ne pusi... 1. ne jer nikako ne mogu prosvercat lava iz maksimira... 2. sam pokusala, al nije uspjelo.. 5. nije toliko zanimljivo.. ali 4... to moram probat ![]() ![]() ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Savjeti - kako se riješiti muškarca si poludio fbs, još im i prijedloge daješ
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,924
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjeti - kako se riješiti muškarca Citat:
![]() moram naći načina da se malo odmorim ![]() | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Savjeti - kako se riješiti muškarca Odmorit ćeš se vječno kad provedu koji od ovih planova na tebi ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjeti - kako se riješiti muškarca Joj prvo ga trebam nać... ![]() Kad me upozna i sam će pobjeć. ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjeti - kako se riješiti muškarca Može metoda broj 4. Moj bi spavao odmah s ribama. ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, mus karca, rijes iti, savjeti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:29.