Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Savjeti - kako se riješiti muškarca u Društvo forumu; Kao... pomozi nam......

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-11-07, 18:45   #11 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Savjeti - kako se riješiti muškarca

Kao... pomozi nam...
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 18:47   #12 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,912
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

To sam mislio na svoja vlastita iskustva....
Zaboravi...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 19:02   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,054
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Dobro ti je Daidža rekao. Pazi što želiš
ne da treba pazit samo što želi nego što i priča...da opsjedaju me forumašice,ma neš opsjedanja..najzgodiji je pogotovo otkad sam mu poklonila ovu sumo opremu
neznam kako će se druge riješiti muškaraca ali znam kako ću se ja tebe
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 19:18   #14 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,866
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: ROBIN Pogledaj Poruke
ne da treba pazit samo što želi nego što i priča...da opsjedaju me forumašice,ma neš opsjedanja..najzgodiji je pogotovo otkad sam mu poklonila ovu sumo opremu
neznam kako će se druge riješiti muškaraca ali znam kako ću se ja tebe

ahahahaha
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 19:43   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

evo načina
posvećeno fbs-u a savjet drugima..tako da i nezna
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg rek11581fsvr0.jpg (17.6 KB, 19 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 19:46   #16 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Robin to se zove škanicl-metoda.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 20:53   #17 (permalink)
dr.sc. Foruma

znači iskušano i provjereno?
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 20:54   #18 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 5,111
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Joj prvo ga trebam nać...

Kad me upozna i sam će pobjeć.
to mi poznato

24....
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 20:58   #19 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,968
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

znam ja kak ucvrstit vezu..pokazhi mene i reci da sam ti prijatelj..vidle bu da nema u meni konkurencije..ahaha kak sam glup..sadist..sam sebe vrijedzha jao ga jao
i ja sam bogu dane krao
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 22:56   #20 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Cina, 'oćemo se natjecati čiji prije odu i koji bolje trče?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kako, mus karca, rijes iti, savjeti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108