| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Savjeti-kako zadržati muškarca? u Društvo forumu; ponekad pali i to da mu daš slobodu,pa kad vidi da ti možeš i bez njega,sam se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjeti-kako zadržati muškarca? Vidim da postoji tema koja se bavi problemom -jel 3 godine max što se može neko zadržati u vezi. Tu bi trebali odgovarat oni koji su u vezi preko 3 godine. Oni valjda znaju kako ![]() Citat:
![]() | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 522
![]() ![]() ![]() | Re: Savjeti-kako zadržati muškarca? još si rekla dovedemO ga kući ćeš ga kidnapovat?![]() al nije loša ideja,ja navijam za taj način i mislim da je jedini ![]()
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjeti-kako zadržati muškarca? Citat:
![]() Da... ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjeti-kako zadržati muškarca? Citat:
prema tome, pitanje je bilo kako zadržati mučkarca? evo par savjeta tj. dokaza kako to napraviti a da oboje budete zadovoljni: 1. Znanstveni dokaz ... nakon mukotrpnog razmišljanja, laboratorijskih istraživanja, istraživanja na dobrovoljcima, raznoraznim metodama pokušaja i promašaja od Darwinovog vremena pa sve do sad došlo se do zaključka kojeg najbolje opisuje sljedeća slika 2. Iskustveni dokaz ... ovo je zaključak do kojeg smo došli mi, mali ljudi, bez obzira bili muškarci ili žene na osnovu našeg iskustva zar ne? ![]() 3. Praktični dokaz probajte zadržati pogled na papagaju, prva slika... ili recite mi koje boje su oči ove djevojke na slici broj 2.? ![]() ![]() Iskreno se nadam da sam donekle uspio u svom naumu predočenja dokaza koji bi Vam mogli pomoći da nađete svoju sreću i uspjeh u Vašim života. S štovanjem, Vaš vjerni Fat_Boy_Slim | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,278
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjeti-kako zadržati muškarca? dobar je onaj savjet s lisicama, naravno sex, sex i samo sex to uopće ne treba posebno spominjati (to se valjda podrazumijeva) i većinom da dragi, da dragi (naravno radiš po svom), ali nek on misli da je gazda ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:33.

ćeš ga kidnapovat?