Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Savjeti-kako zadržati muškarca? u Društvo forumu; ponekad pali i to da mu daš slobodu,pa kad vidi da ti možeš i bez njega,sam se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-11-07, 09:02   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,726
nespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna
Re: Savjeti-kako zadržati muškarca?

ponekad pali i to da mu daš slobodu,pa kad vidi da ti možeš i bez njega,sam se vrati!!

ali ko što rekoh...ponekad...

sakubona
nespretna je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 09:22   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Vidim da postoji tema koja se bavi problemom -jel 3 godine max što se može neko zadržati u vezi. Tu bi trebali odgovarat oni koji su u vezi preko 3 godine. Oni valjda znaju kako

Citat:
Pravi autor: playgirl Pogledaj Poruke
Lako se nama riješiti muškarca al ga je problem zadržati. Dajte malo pametujte...
Neki put ga se nije lako ni riješiti.. evo pametujem
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 09:25   #13 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 5,115
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Kad ga nađem reći ću...
ej dorina, cim ti i ja nadjemo nekog i dovedemo ga kuci trebamo probat ono sa sipkom po nogama i lisicama za radijator

pa da vidimo kak ce onda bjezat

22....
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 09:30   #14 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-10-07
Godina: 23
Poruka: 522
erinies se izdvaja iz maseerinies se izdvaja iz maseerinies se izdvaja iz mase

još si rekla dovedemO ga kući ćeš ga kidnapovat?
al nije loša ideja,ja navijam za taj način
i mislim da je jedini
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 09:30   #15 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 5,115
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: erinies Pogledaj Poruke
još si rekla dovedemO ga kući ćeš ga kidnapovat?
malo

22....
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 09:48   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Cina, od sad s tobom ni na pm bez kostobrana
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 09:53   #17 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
ej dorina, cim ti i ja nadjemo nekog i dovedemo ga kuci trebamo probat ono sa sipkom po nogama i lisicama za radijator

pa da vidimo kak ce onda bjezat
Sviđa mi se ova metoda se lisicama
Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke

Neki put ga se nije lako ni riješiti..
Da...
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 09:59   #18 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,866
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: playgirl Pogledaj Poruke
Lako se nama riješiti muškarca al ga je problem zadržati.Dajte malo pametujte..
Muške svjete primamo na znanje a ženska iskustva se traže!
Molim fet boya da ilustrita temu jer ja nemam podobne sličice a on je neiscrpno vrelo.
kao neki polu-moderator moram biti na usluzi članovima ovog foruma a naročito forumašicama što mi uopće ne pada teško

prema tome, pitanje je bilo kako zadržati mučkarca?

evo par savjeta tj. dokaza kako to napraviti a da oboje budete zadovoljni:

1. Znanstveni dokaz ... nakon mukotrpnog razmišljanja, laboratorijskih istraživanja, istraživanja na dobrovoljcima, raznoraznim metodama pokušaja i promašaja od Darwinovog vremena pa sve do sad došlo se do zaključka kojeg najbolje opisuje sljedeća slika

2. Iskustveni dokaz ... ovo je zaključak do kojeg smo došli mi, mali ljudi, bez obzira bili muškarci ili žene na osnovu našeg iskustva zar ne?

3. Praktični dokaz
probajte zadržati pogled na papagaju, prva slika... ili recite mi koje boje su oči ove djevojke na slici broj 2.?

Iskreno se nadam da sam donekle uspio u svom naumu predočenja dokaza koji bi Vam mogli pomoći da nađete svoju sreću i uspjeh u Vašim života.

S štovanjem,

Vaš vjerni Fat_Boy_Slim
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 10:40   #19 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-09-07
Poruka: 37
playgirl se izdvaja iz mase

Klanjam se majstore!!!!!!
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 10:43   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,278
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto

dobar je onaj savjet s lisicama, naravno sex, sex i samo sex to uopće ne treba posebno spominjati (to se valjda podrazumijeva) i većinom da dragi, da dragi (naravno radiš po svom), ali nek on misli da je gazda
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108