| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Savjeti-kako zadržati muškarca? u Društvo forumu; ak hoće ić nek ide, nebi nikog pokušavala zadržat, isto tako nebi ni da mene neko pokuša ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjeti-kako zadržati muškarca? ak hoće ić nek ide, nebi nikog pokušavala zadržat, isto tako nebi ni da mene neko pokuša zadržavat ako to nije to.. ako je, onda za zadržavanjem nema potrebe! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-09-07
Poruka: 34
![]() | Re: Savjeti-kako zadržati muškarca? ha,sad sam se sjetila,pročitah negdje dva dobra načina.1)stavljati mu laksativ u hranu,pa nema da mrda iz kuće-pardon wc-a i 2)stavljati mu sredstva za spavanje u hranu-pa opet ne mrda nikud i doslovno i figurativno.Dobar savjet ako volite seronje i pospance.
__________________ .......................................................................................... |
| | |
| | #23 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,060
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjeti-kako zadržati muškarca? treba pitat žuži jelinek. ona najbolje zna. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #24 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjeti-kako zadržati muškarca? ma drage moje forumašice/djevojke/žene/supruge ne želim biti dosadan ali nemojte komplicirati i izmišljati toplu vodu...savjeti napisani na Str. br.2 ove teme su tako jednostavno objašnjeni i primjenjivi nauka i znanost je tako jednostavna...sve ima svoje zašto i zato... ![]()
__________________ |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 906
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjeti-kako zadržati muškarca? ...a kada si mu na raspolaganju-stalno, i imaš malo veći sexualni apetit od njega-kurva si i nimfomanka od koje će uplašen otić... jedna magična privlačnost... pitanje--kako on misli mene zadržati? |
| | |
| | #28 (permalink) | ||
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjeti-kako zadržati muškarca? Citat:
![]() al može se nekad obući nešto ovako za promjenu ... hehe p.s. osjećam se kao ona budala beavis (ili butthead ) kad govorim ovo "hehe"Citat:
![]()
__________________ | ||
| | |
| | #30 (permalink) |
| charolastra | Re: Savjeti-kako zadržati muškarca? kako ste komplicirane, divota jedna ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:17.