| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Savjeti-kako zadržati muškarca? u Društvo forumu; Ma sexom nikoga nemožeš zadržati, ako želi ostat će sam, ak ne, nitko tomu nemože dati recept.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjeti-kako zadržati muškarca? Ma sexom nikoga nemožeš zadržati, ako želi ostat će sam, ak ne, nitko tomu nemože dati recept. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,079
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjeti-kako zadržati muškarca? ako ga voliš i on tebe voli,onda se o tome ne razmišlja. u suprotnom je bolje ni ne pokušavati zadržati nekoga. ništa na silu ne ide. ja budem od početka iskrena i ako ide-super |
| | |
| | #35 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjeti-kako zadržati muškarca? razumeti ga, brinuti o njemu, hraniti ga... imati svoj zivot i ne kaciti se za njega kao pijavica, dati mu slobodu da zivi i da dishe... ne zvocati, ne odbijati ga, ne zivkati ga svaki cas i pitati gde je i s kim je, ne biti ljubomorna na njegove prijateljice, ne smarati ga nekim zenskim stvarima ako ga uopste ne interesuju... biti negovana i doterana za njega, oblaciti se sexy (pod ovim ne mislim vulgarno) da se naziru zenske paljbene tacke kad idete negde s njim, paliti ga nekim svojim kao nesvesnim pokretima, zeleti sex kada se njemu hoce, dati mu dati i samo dati, pristati na sve u krevetu i pokazivati inicijativu,... Ovo nisu saveti iz casopisa ili sa TVa, vec jednostavno pali! Ako ga dovoljno ne privlacite, sve pada u vodu, a i sta ce vam takav!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! Zadnji Uredio white devil : 17-05-08 u 21:38. |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Black Tattoo | Re: Savjeti-kako zadržati muškarca? Citat:
uglavnom da vam ja kao pripadnik muske populacije pojasnim u vecini slucajeva se ponasajte kako bi zeljeli da se on ponasa prema vama. najveca greska sto vecina ljudi radi je prevelika barijera u razlici muskarac-zena, ubiti tu nema prevelike razlike, tj. razlika je minimalna! ![]() drzite se ovoga i sretan zivot vam je zagarantiran i samo jedna stvar sto je izostavljena budite vjerni!!!
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjeti-kako zadržati muškarca? Vernost se podrazumeva, kao sto se podrazumeva da ste u ozbiljnoj vezi i da se volite, da ste slicni i imate slicna interesovanja... da, i dobro mu je nekad prirediti neko iznenadjenje, cisto da se izadje iz rutine, uvoditi nesto novo da se veza osvezi, da ne bude stalno isto i da ne dosadi! ja, recimo, volim da se krecem, da putujem,...tesko da bih mogla dugo sa nekim staticnim muskarcem kome se ne ustaje iz kreveta, i ako postoji ljubav, te razlicite zelje i potrebe mogu dovesti do prepirki i sve manje vremena provedenog zajedno, tj. udaljavanja, a znamo do cega to moze dovesti...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Savjeti-kako zadržati muškarca? da istina ne zadrzavajte se u 4 zida izlazite zajedno i odvojeno, zivite ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjeti-kako zadržati muškarca? Ne pada mi napamet zadrzavat ga na ni na koji nacin...osim bit ono sta jesam. Radit nesto, ili trpit nesto samo zato da ga zadrzim je meni ispod casti. Ako ce ostat zbog mene kakva jesam nek ostane, ako nece... ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:57.

Ako ce ostat zbog mene kakva jesam nek ostane, ako nece...