| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Savjeti-kako zadržati muškarca? u Društvo forumu; Okej, i ja se slažem sa svim tim stvarima,ali gde je tu devojka i njene neke potrebe... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| The Eye | Re: Savjeti-kako zadržati muškarca? ovo je pitanje kako zadrzat muskarca, al naravno sve se odnosi i na zene, samo uvik triba drzat malo dominantnu poziciju jer one to ipak vole koliko god to ne zele priznat! prema zenama triba biti dobar i njezan, maziti i paziti ih. pomoci im u svemu i onda je to prava zrela veza. (po meni)
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #45 (permalink) |
| The Eye | Re: Savjeti-kako zadržati muškarca? sto moram sve opet obrazlagat? pa ti znas sto mislim po tom pitanju... sve san skoro reka ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,087
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjeti-kako zadržati muškarca? Citat:
slažem se, naravno da i mene čini srećnom sve to da bi moj dečko uživao i bio happy pored mene,ali opet sve je nešto sa Nemoj ovo , nemoj ono,uglavnom samo čuti , budi nasmejana nikako tužna,daj mu sexa koliko god ON to hoće itd.Naravno i ja želim sex ali opet na kraju krajeva ovo je tema kako zadržati muškarca... ![]()
__________________ N ♥ J | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,311
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjeti-kako zadržati muškarca? da li vi zaista želite zdržati muškarca nakon što pročitate ovo MENtal illness, MENstrual cramps, MENtal breakdown, MENopause............ Ever notice how all of women's problems start with men?......... And When we have real trouble it's HISterectomy!!!! ![]() ![]()
__________________ petak |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:49.

slažem se, naravno da i mene čini srećnom sve to da bi moj dečko uživao i bio happy pored mene,ali opet sve je nešto sa Nemoj ovo , nemoj ono,uglavnom samo čuti , budi nasmejana nikako tužna,daj mu sexa koliko god ON to hoće itd.Naravno i ja želim sex 
Kad ga nađem reći ću...