Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Savjeti-kako zadržati muškarca? u Društvo forumu; Okej, i ja se slažem sa svim tim stvarima,ali gde je tu devojka i njene neke potrebe...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-05-08, 22:48   #41 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,087
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar
Re: Savjeti-kako zadržati muškarca?

Okej, i ja se slažem sa svim tim stvarima,ali gde je tu devojka i njene neke potrebe
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 22:52   #42 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 7,716
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

ovo je pitanje kako zadrzat muskarca, al naravno sve se odnosi i na zene, samo uvik triba drzat malo dominantnu poziciju jer one to ipak vole koliko god to ne zele priznat!
prema zenama triba biti dobar i njezan, maziti i paziti ih. pomoci im u svemu i onda je to prava zrela veza.
(po meni)
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 22:53   #43 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,819
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Za Lulu:

Pa tu!

Ona ima potrebu zadržati muškarca i ovo su načini da zadovolji svoje potrebe!

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 22:55   #44 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,610
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

hajde sad u detalje kako zadrzati zenu???
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 22:56   #45 (permalink)
The Eye

Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

sto moram sve opet obrazlagat? pa ti znas sto mislim po tom pitanju... sve san skoro reka
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 22:58   #46 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,610
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

samo to? moras se vishe potruditi!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 23:01   #47 (permalink)
The Eye

odbijam!
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 20:46   #48 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,087
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Za Lulu:

Pa tu!

Ona ima potrebu zadržati muškarca i ovo su načini da zadovolji svoje potrebe!

Okej slažem se, naravno da i mene čini srećnom sve to da bi moj dečko uživao i bio happy pored mene,ali opet sve je nešto sa Nemoj ovo , nemoj ono,uglavnom samo čuti , budi nasmejana nikako tužna,daj mu sexa koliko god ON to hoće itd.Naravno i ja želim sex ali opet na kraju krajeva ovo je tema kako zadržati muškarca...
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 21:03   #49 (permalink)
Banned

Datum registracije: 02-04-08
Poruka: 592
zlatokosa se izdvaja iz masezlatokosa se izdvaja iz masezlatokosa se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Kad ga nađem reći ću...

kad ga zadržim, reći ću...

NE KUHAM
NE ŠEVIM
PRIGOVARAM KAD GOD MOGU... sve po zaslugama
zlatokosa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 11:31   #50 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,311
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

da li vi zaista želite zdržati muškarca nakon što pročitate ovo

MENtal illness, MENstrual cramps, MENtal breakdown,
MENopause............
Ever notice how all of women's problems start with men?.........

And
When we have real trouble it's HISterectomy!!!!

Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113