| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Savjeti-kako zadržati muškarca? u Društvo forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjeti-kako zadržati muškarca? oako pokusa otic sakon u bubrige, pa za kosu ili usi i na pod... onda ga zatvori u kavez... ili mozes napraviti magicni napitak sve sto ti triba su njegove stidne dlake, malo kose, prasina od jednorogova roga, i 3 zablje dlake ![]() nema tu savjeta, postuj ga budite iskreni i ponasajte se jednako jedno prema drugom pa ce van biti dobro i to je to... ako netko je odvratan i sl, bolje je niti ne biti s njim, a ako si odgovarate, ne vidim razloga zasto bi bilo komplikacija.
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-05-08
Poruka: 3
![]() | Re: Savjeti-kako zadržati muškarca? hej curke imam ja nešto dobro za vas. slučajno naletih na jedan sajt koji stvrano ima iscrpne savjete uz vašu temu bar mislim da sam to tamo vidio: :: - Portal za korisne savjete[/url], pa preporučam da pogledate bok Zadnji Uredio daidza : 28-05-08 u 23:41. |
| | |
| | #55 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,147
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjeti-kako zadržati muškarca? mislio sam da si taj link stavio samo jednom ali vidim da ga stavljaš u svakoj temi u kojoj pišeš. prestani s tim jer je to zabranjeno!!
__________________ |
| | |
| | #59 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjeti-kako zadržati muškarca? a je li mogu ja svoju reklamu stavit ![]() kako zadržati muškarca (joj uvijek se zeznem, uletim neku glupost napisat i onda po pravilima trebam nešto pametno reći )mislim da je metoda ''na kapaljku'' dosta efikasna, znači uvijek budno motrit na naprijatelje (čitaj žene ) i hodat okolo za zapetom strijelom i lukom, naravno kasnije taj luk možeš staviti u salatu ![]() |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi... Godina: 19
Poruka: 711
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjeti-kako zadržati muškarca? Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ These iron bars can't hold my soul in. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:56.

kako zadržati muškarca (joj uvijek se zeznem, uletim neku glupost napisat i onda po pravilima trebam nešto pametno reći
)
) i hodat okolo za zapetom strijelom i lukom, naravno kasnije taj luk možeš staviti u salatu