| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Savjeti-kako zadržati muškarca? u Društvo forumu; Ima jednu ideju sad (jer drugih se ne mogu sjetit, ne da mi se razmišljat sad... ) 1. nabavit ogrlicu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Savjeti-kako zadržati muškarca? Ima jednu ideju sad (jer drugih se ne mogu sjetit, ne da mi se razmišljat sad... )1. nabavit ogrlicu ko onu za cucke ili neke živine koje ne smiju izaći iz kaveza i staviti im to na pimplača pa kad odu kud ne trebaju onda se stisne gumbić i bzzzzzzzzz, pusti malo struje, tek toliko... samo da zna... i onda još jednom da ne ponovi to tako skoro.... ili Moram stalno ovak skakati: ![]() |
| | |
| | #63 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Savjeti-kako zadržati muškarca? A jebemu mater, ko će tak skakat cijelo vrijeme... Budem se umorila previše, kak ću se onda moć seksat? Il još gore, siske će mi se objesit i počet će me bolit pa ih nečće nitko smjet dirati... ![]() Vama bi najbolja opcija bila ovo: Žena pegla čisti kuha glanca sve pic pic i kad muž dođe s posla onda Miki komm komm... ![]() Pizda vam strinina... ![]() |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,147
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjeti-kako zadržati muškarca? Citat:
![]() ![]()
__________________ | |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjeti-kako zadržati muškarca? ihihi, srica da brzo vozin i cesto pa ce auspuh uvik bit vruc ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:06.

)

Mislim, nabijat se na nešto drugo a ne pušit auspuh.