| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Savršeni muškarci - SLIKE u Društvo forumu; secer na kraju... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #322 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-11-06
Poruka: 24
![]() | Re: Savršeni muškarci - izgled Savršeni muškarac.....hmmmmm...Pa naravno, mora imati tamnu kosu, tamne oči...Poželjno je da bude visok(barem desetak centimetara višlji od mene)... ![]() Ne bi bilo loše da ima onako malo izrađene ruke... ![]() Ali, imam već jednog takvog anđela... I jaaaaaako mi se sviđa...![]() |
| | |
| | #325 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,402
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savršeni muškarci - izgled Citat:
![]()
__________________ You only live twice | |
| | |
| | #326 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-08-08 Lokacija: vukovar Godina: 23
Poruka: 7
![]() | Re: Savršeni muškarci - izgled slažem se s rukama, meni jako biten , mora imati dobre ruke, i hvala Bogu imam takvog , ime dooobreee ruke , mmmmmm
__________________ carpe diem što te ne ubije to te ojača i nogom u guzicu je korak naprijed |
| | |
| | #330 (permalink) | |
| wayward | Re: Savršeni muškarci - izgled Citat:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mus karci, savrs eni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kad bi muškarci uređivali Cosmopolitan ... | BoBo | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 11-11-05 14:17 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:28.