| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Sex sa apolonom ili romantična večera? u Društvo forumu; Pitanje. Kakav bi bio seks sa ovim pod broj dva kad bi se dogodio? Pitam jer nikad nisam dozivjela romantiku, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,298
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex sa apolonom ili romantična večera? Pitanje. Kakav bi bio seks sa ovim pod broj dva kad bi se dogodio? Pitam jer nikad nisam dozivjela romantiku, pa me bas zanima kak je to, a frajeri iz sapunica me bas i nisu previse dojmili, eventualno kad bi Depp glumio u sapunicama Ili Miller ![]() |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex sa apolonom ili romantična večera? A ti onda odgovori na moje potpitanje, mislim da sam bio dovoljno 'određen'... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #13 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex sa apolonom ili romantična večera? Citat:
![]() | |
| | |
| | #14 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex sa apolonom ili romantična večera? Ned'o Bog da sumnjam u tvoje evidentne čari i sve, ali recimo da je netalentiran za seks (ako možeš biti netalentiran za ples, kao moja malenkost, onda valjda može i za seks), malo trapav, nema osjećaja za ritam, kajjaznam... I još ako ima slab poriv, eto ti malo problema. I što ćeš onda, nogirati ga zbog 0nog drugog ili trpiti? DISCLAIMER Čisto da se nitko ne zabuni da dotični lik ima sličnosti s mojom malenkošću- ne ću valjda biti prvi muški koji će priznati da je loš u krevetu?!? Kategorički niječem svaku stvarnu ili umišljenu vezu pitanja i mog lika i djela. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex sa apolonom ili romantična večera? Ha ha...steta za kraj, bas sam te htjela pitati jel to iz iskustva? Nego...da, vjerovatno bi ga ostavila, ali ne zbog nekoga nego zato sto vjerovatno ne bi mogla podnjeti da mi seksualni zivot trpi. Zapravno ne znam, nikad ne volim pricati o situaciji u kojoj se nisam nasla, ali ako bas ne bi islo na tom planu ne vjerujem da mogla to podnjeti. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex sa apolonom ili romantična večera? definitivno i bez razmišljanja: 1. mjesec dana dobrog sexa, a kasnije ću tražit ljubav za dugo. Ne kužim, šta će mi romantika (recimo da se palim na to) ako neće potrajati. Ionako ću se zaljubit (kad se već na to palim) a on za mj dana ode |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex sa apolonom ili romantična večera? Hehehe, ma ja sam nešto bio 'zabrijao' s razmišljanjem u tom stilu (i dalje odbijam priznati bilo što ), i možda je to do mojih godina (ili slabog nagona) pa sam došao do drugačijeg zaključka, ali sam sam sebe bio začudio... Zaključak je bio da bih vjerojatno izdržao, ali bi onda ona trebala biti vrlo zgodna. Zgodna- WTF?!? nikad nisam bio baš 'površan' pa me to začudilo. ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: apolonom, romanticna, sex, vecera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:23.

Ili Miller 

Kategorički niječem svaku stvarnu ili umišljenu vezu pitanja i mog lika i djela. 
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!