Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Sex sa apolonom ili romantična večera? u Društvo forumu; Kud baš tog apoljona!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-06-07, 02:31   #21 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan
Re: Sex sa apolonom ili romantična večera?

Kud baš tog apoljona!
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 11:33   #22 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,560
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Shelby- mijenjaš poeziju za sex? Dvije muhe jednim udarcem...

ehehe, citas me ko knjigu LOL, da odyebala bi tu poeziju, al me muci to sto nemam praxu bacat se u krevet s tipovima koje taj tren upoznam
Star 06-06-07, 11:37   #23 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

A mi se već ponadali da si brza k'o tvoj avatar (a da si sexy k'o Cobra, to ni ne sumnjamo )...
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 12:10   #24 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 1,006
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

...............nekako mi više odgovara ovo pod 1................. ................a poslije toga bi se "odmarala" uz ovoga pod 2.............
..pahuhuljica.. je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 12:59   #25 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-02-07
Godina: 23
Poruka: 16
fiki21 se izdvaja iz mase

uglavnom su odgovori kakve sam i očekivao..većina je za opciju 1.. ista stvar bi bila i sa muškima..
samo što mi muški nepričamo kako nam treba neka osjećajna nježna a zapravo tražimo sex bombu, nego se to kod nas zna..
dok vi ženske mislite jedno,pričate drugo..
stavio sam to pitanje potaknut postom nekog lika koji je naveo kao nekih 10 pravila što ženske vole, ono čista romantika, pa sam mu rekao kako nije baš točno, što je ova anketa i pokazala...
fiki21 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 13:02   #26 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Broj 1
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 13:24   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: fiki21 Pogledaj Poruke
uglavnom su odgovori kakve sam i očekivao..većina je za opciju 1.. ista stvar bi bila i sa muškima..
samo što mi muški nepričamo kako nam treba neka osjećajna nježna a zapravo tražimo sex bombu, nego se to kod nas zna..
dok vi ženske mislite jedno,pričate drugo..
stavio sam to pitanje potaknut postom nekog lika koji je naveo kao nekih 10 pravila što ženske vole, ono čista romantika, pa sam mu rekao kako nije baš točno, što je ova anketa i pokazala...
šta ti je dokazalo?
Ti si postavio pitanje s kim bismo mi bile mjesec dana, dakle privremeno, ne u vezi.
A uostalom, ovaj iz sapunice u tvom postu nema manu, samo prednosti. Nigdje ne piše da je tip u k....
Stoga, tvoja psihoanaliza propala u startu
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 14:36   #28 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,334
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Ni ja ne vidim što je to anketa dokazala?
To da žene ne ignoriraju fizičku privlačnost ili nešta treće što ja nisam uspio dokučiti?

Maslow je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 14:47   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,278
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Eleonora Pogledaj Poruke
Ja biram sex s romantičnim apolonom!!!
slažem se
ja sam veliki romantičar, ali s obzirom da se radi samo o mjesec dana, a ne o dugotrajnoj vezi onda rađe biram sex, poslije ću tražit romantiku
Odgovori sa citatom
Star 07-06-07, 09:28   #30 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-02-07
Godina: 23
Poruka: 16
fiki21 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
šta ti je dokazalo?
Ti si postavio pitanje s kim bismo mi bile mjesec dana, dakle privremeno, ne u vezi.
A uostalom, ovaj iz sapunice u tvom postu nema manu, samo prednosti. Nigdje ne piše da je tip u k....
Stoga, tvoja psihoanaliza propala u startu
ne, pa nije bila psihoanaliza...već neki tip je napisao kako osvojiti neku djevojku, i naveo je 10 romantičnih radnji, na što sam ja pretpostavio da ipak za prvi dojam nije bitna romantika...bez ljutnje
fiki21 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: apolonom, romanticna, sex, vecera

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108