| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Sex sa apolonom ili romantična večera? u Društvo forumu; Kud baš tog apoljona!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex sa apolonom ili romantična večera? A mi se već ponadali da si brza k'o tvoj avatar (a da si sexy k'o Cobra, to ni ne sumnjamo )... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex sa apolonom ili romantična večera? ...............nekako mi više odgovara ovo pod 1................. ................a poslije toga bi se "odmarala" uz ovoga pod 2............. ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-02-07 Godina: 23
Poruka: 16
![]() | Re: Sex sa apolonom ili romantična večera? uglavnom su odgovori kakve sam i očekivao..većina je za opciju 1.. ista stvar bi bila i sa muškima.. samo što mi muški nepričamo kako nam treba neka osjećajna nježna a zapravo tražimo sex bombu, nego se to kod nas zna.. dok vi ženske mislite jedno,pričate drugo.. ![]() stavio sam to pitanje potaknut postom nekog lika koji je naveo kao nekih 10 pravila što ženske vole, ono čista romantika, pa sam mu rekao kako nije baš točno, što je ova anketa i pokazala... |
| | |
| | #26 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex sa apolonom ili romantična večera? Broj 1
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex sa apolonom ili romantična večera? Citat:
šta ti je dokazalo?Ti si postavio pitanje s kim bismo mi bile mjesec dana, dakle privremeno, ne u vezi. A uostalom, ovaj iz sapunice u tvom postu nema manu, samo prednosti. Nigdje ne piše da je tip u k.... Stoga, tvoja psihoanaliza propala u startu | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Sex sa apolonom ili romantična večera? Ni ja ne vidim što je to anketa dokazala? To da žene ne ignoriraju fizičku privlačnost ili nešta treće što ja nisam uspio dokučiti?
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,278
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex sa apolonom ili romantična večera? slažem se ja sam veliki romantičar, ali s obzirom da se radi samo o mjesec dana, a ne o dugotrajnoj vezi onda rađe biram sex, poslije ću tražit romantiku ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-02-07 Godina: 23
Poruka: 16
![]() | Re: Sex sa apolonom ili romantična večera? ne, pa nije bila psihoanaliza...već neki tip je napisao kako osvojiti neku djevojku, i naveo je 10 romantičnih radnji, na što sam ja pretpostavio da ipak za prvi dojam nije bitna romantika...bez ljutnje |
| | |
![]() |
| Tagovi: apolonom, romanticna, sex, vecera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:29.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!

Dvije muhe jednim udarcem... 
)... 

šta ti je dokazalo?
slažem se