| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Sex sa apolonom ili romantična večera? u Društvo forumu; Jesu ćevapi i piva "romantična večera" ako se uživaju u poluzamračenoj sobi uz svijetlo svjeća??... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex sa apolonom ili romantična večera? Jesu ćevapi i piva "romantična večera" ako se uživaju u poluzamračenoj sobi uz svijetlo svjeća??
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #42 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex sa apolonom ili romantična večera? ![]() ![]() daiđa, to je možda samo za slikanje, a za akciju... ko zna šta taj ima kad su ga skoro sve cure odabrale ![]() Kada bi ja mogao birat, ja bi sada odabrao pod brojem 2. Baš sam gladan, a vidim da ću jesti sam, pa mislim da bi se uz onog romantičnog tipa baš dobro i zabavio i najeo ![]() |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex sa apolonom ili romantična večera? Citat:
![]()
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! | |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex sa apolonom ili romantična večera? Citat:
![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-03-08 Lokacija: zagreb-berlin Godina: 18
Poruka: 134
![]() | Re: Sex sa apolonom ili romantična večera? biram 3. nekog šmokljana na kojeg uvijek naletim... zašto? jer nema šanse da naletim na zgodnog samca koji se hoće mjesec dana sexati, a nema šanse ni da naiđem na nekog pravog osjećajnog tipa koji voli romantiku... a ako se to i dogodi, onda se najčešće probudim..hehe ![]()
__________________ Love me, or hate me! Striptizeta |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]()
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: apolonom, romanticna, sex, vecera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:59.