| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Sex sa apolonom ili romantična večera? u Društvo forumu; ma kakvo pitanje! pa naravno da biram opciju pod 1!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Sex sa apolonom ili romantična večera? uz ovaj izbor ![]() il mjesec dana zatvora ili nadanje da če naletit čovjek pa da kombiniramo kako nam je gušt
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Sex sa apolonom ili romantična večera? Citat:
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Sex sa apolonom ili romantična večera? nijedno hvala, moze sex s afroditom, ili samo vecera ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #57 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex sa apolonom ili romantična večera? opcija 1 definitivno. mjesec dana bez sexa da me ubije ![]() ne volim tipove koji su presladunjavi
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #59 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Sex sa apolonom ili romantična večera? Nevjerojatno koliko je kita cijenjena. Sve bi se samo jebale bez imalo romantike. Samo surov sex ono...Iskreno, ne kužim onda koji se nas k. optužuje da samo muški misle na sex i da nam je glavno jebati? Pa vi cure ste 15 puta gore od nas i željnije kite nego mi pice ali mi opet moramo vas bariti, moliti da nam date a jedva čekate da nam date kako bi kitu osjetile. E stvarno smo mi muški kuronje obične. Od sada JA nedam KITE. Neka sad ženske mole za malo kite. ![]() Ma počinje Europsko. Koga jebe. ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
![]() |
| Tagovi: apolonom, romanticna, sex, vecera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:04.

da me ubije