Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Sexy dečki (ne) u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wolf-HR Samo nemoj to jer će im Ancksunamun još sprašit' dildača odozada... eto, to je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-09-07, 13:22   #31 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Sexy dečki (ne)

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Samo nemoj to jer će im Ancksunamun još sprašit' dildača odozada...

eto, to je pravim imenom dominacija - ne vladati jednim, nego sa dva! Jbte, koje je tek to emocionalno zadovoljstvo.

(malo neukusno....)
Odgovori sa citatom
Star 15-09-07, 13:29   #32 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

ma tipovi dooobbrriii... prava steta...

ali ipak mi se ne dopada taj filmic... preslinavo
Odgovori sa citatom
Star 15-09-07, 17:19   #33 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Jaoo zgadili su mi se kad sam ih videla da se ljube...Ovaj što je okrenut leđima bolje izgleda ali ne mogu da verujem da su pederi......Bez veze....Šteta...
Star 16-09-07, 11:38   #34 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

Citat:
Samo nemoj to jer će im Ancksunamun još sprašit' dildača odozada...

Meh, da vide oni naše forumašice ne bi oni dugo ostali gay (ako imaju imalo pameti i oči u glavi).
je i ja kažem!!!
a u drugu ruku da vide forumaše?? kaj bi onda??
veeeeelika dilema!!
L o r e n a je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-09-07, 12:25   #35 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,298
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Citat:
Pravi autor: L o r e n a Pogledaj Poruke
je i ja kažem!!!
a u drugu ruku da vide forumaše?? kaj bi onda??
veeeeelika dilema!!
mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-09-07, 12:28   #36 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Ja znam što bi mi- pokrili gujscu rukama i štura!!!
Odgovori sa citatom
Star 16-09-07, 19:58   #37 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 22:08   #38 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

Citat:
Ja znam što bi mi- pokrili gujscu rukama i štura!!!

ma ko bi počeo bježat ja ga odma
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-09-07, 14:19   #39 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,278
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto

Joooj, kako su dobri, još da sam i guze mogla vidjeti, hmmmm
Šteta, mislim da bi im bilo bolje sa mnom (obojici)
Odgovori sa citatom
Star 05-10-07, 11:43   #40 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,217
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Juhuuuuuuuuuuuu parti is in da haus!!!!

Kako se ima stila ha? Al ovaj sa kapicom (ko policijskom) nije baš za hititi šteta .... I da, kaj mislite jel ona ženska kaj je prošla slučajno tam il je transvestit?

Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sexydeckiljubljenje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108