| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Sexy dečki (ne) u Društvo forumu; Mešaaaj... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,524
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sexy dečki (ne) Isuseeeeeeeeeeeee neeeeeeeeeeeeeeeeee neeeeeeeeeeeeeeeee neeeeeeeeeeeeeeeeeeee
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-04-07
Poruka: 53
![]() | Re: Sexy dečki (ne) no onda vam moram ispričati moju anegdotu iz Amsterdama.. negdje u 5h ujutro, svi su klubovi zatvoreni, mi smo pijani i kak nas je 4 frajera čujemo buku iz lokala i idemo pit pivo. Još smo i napušeni i ja jedino komentiram: pa ajmo odavde, nema tu niš cura (al sam prepijan da još skužim); a klub/pub je pun, rulja pleše i skoro nema mjesta - mislim si jerbo je jedini lokal još otvoren. Potom pijem pivo i gledam po zidovima kad tamo kožne jakne i gole guzice. Mislim si "lijepo, lijepo.." a onda skužim da su sve gole guzice MUŠKE! Okrenem se u užasu, a tad vidim da dalja polovica frajera ima nazi kožne uniforme i policijske/nazi kape, a polovica bliža nama svi dotjerani, kravate, itd. Svi inače normalno i kulturno izgledaju, ne bi čovjek rekao. Tad dolazi kožni nazi od, ne zezam se, 2m a jedan od plesača mu maše sa "Hello Freddi...", tip dođe do njega, zgrabi ga u kravatu rukom i zažvali do grla, ja se izokrenem, skoro zbljujem.. velim dečkima "ajmo van". Nas 2 su bila Engleza i vele "pa zakaj, baš je fora.." (valjda su bili isto pederi a ja naivan heh) ali amer (slikar) i ja smo načinili "brišeeem..." manevar. Još se pipničar smijulji, valjda misli da smo se našli 2 para grrr. eto, ko s vaših videa.. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sexy dečki (ne) decki su mi pre... fuj ali da zvale trebe umjesto jedan drugoga bili bi mi mmmmmmmm
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
![]() |
| Tagovi: sexydeckiljubljenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:27.