| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? u Društvo forumu; Navedite 4 forumaša koji po vama zaslužuju ove Epitete?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? pošto ja baš ne znam osobno forumaše, želim reći samo da su moji dojmovi stečeni isključivo na postovima,pm-ima i (tu i tamo) slikama....pa evo mog dojma za sad ![]() simpatičan-vuxs-na slici mi je ko mala bebica sa obraščićima i upravo ta njegova ludost i otkačenost su mi tako simpatične ![]() sladak-e sad, to ide Oggyu....na stranu guzice i sise ( ) on mi je baš ono-sladak...one cvikse ,komentari bez dlake na jeziku (iako bi on čak mogao imati pokoju dlaku jer nije zagovornik depilacije ) i njegova pozitivna energija u šalama mi se baš sviđaju i totalno po mom ukusu ![]() sad ulazimo u ozbiljnije vode ![]() jebozovan- ta titula pripada gosp. _Aris_-u iako se ne vidi često i nije nešto previše druželjubiv na forumu (moj dojam ) on je jedan jedini forumaš kojeg sam upoznala i mogu reči da ima sve predispozicije za ovu (moju) titulu a ponajviše zbog lijepih okica ![]() and last but not least... zgodan- trip...vrlo jednostavno-od obleke (koliko sam pohvatala po slikama) do izbora muzike,hrane i pive...dečko kojeg bi primjetila negdje vani i za kojim bi se okrenula ![]() toliko od mene....i budite blagi sa komentarima ![]()
__________________ Dno is my good friend. I wanna be like Dno. Dno have so many friends. Dno is everywhere. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:51.

hehehehehe

,komentari bez dlake na jeziku (iako bi on čak mogao imati pokoju dlaku jer nije zagovornik depilacije

) on je jedan jedini forumaš kojeg sam upoznala i mogu reči da ima sve predispozicije za ovu (moju) titulu
a ponajviše zbog lijepih okica