Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? u Društvo forumu; Navedite 4 forumaša koji po vama zaslužuju ove Epitete?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-02-08, 13:08   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,540
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony
Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan?

Navedite 4 forumaša koji po vama zaslužuju ove Epitete?
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 13:33   #2 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,309
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan
Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan?

niti jedan ne niti jedan..
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 13:37   #3 (permalink)
irm
Banned

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 2,584
irm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku irm Pošalji poruku preko MSN-a korisniku irm

vuxs ja tebe ništa nisam skužio hehehehehe
irm je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 13:39   #4 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,309
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

aa ma mislim sam 4 u 1
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 13:53   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-01-08
Godina: 21
Poruka: 1,134
starka će uskoro biti poznatstarka će uskoro biti poznatstarka će uskoro biti poznatstarka će uskoro biti poznatstarka će uskoro biti poznatstarka će uskoro biti poznatstarka će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku starka

Citat:
Pravi autor: Anthony Pogledaj Poruke
Navedite 4 forumaša koji po vama zaslužuju ove Epitete?
fali slika
Try walking in my shoes..........
starka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 14:03   #6 (permalink)
irm
Banned

irm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku irm Pošalji poruku preko MSN-a korisniku irm

pa imaš slike.....
irm je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 14:06   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Poruka: 1,917
nespretna će uskoro biti poznatnespretna će uskoro biti poznatnespretna će uskoro biti poznatnespretna će uskoro biti poznatnespretna će uskoro biti poznatnespretna će uskoro biti poznatnespretna će uskoro biti poznatnespretna će uskoro biti poznatnespretna će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

pošto ja baš ne znam osobno forumaše, želim reći samo da su moji dojmovi stečeni isključivo na postovima,pm-ima i (tu i tamo) slikama....pa evo mog dojma za sad

simpatičan-vuxs-na slici mi je ko mala bebica sa obraščićima i upravo ta njegova ludost i otkačenost su mi tako simpatične

sladak-e sad, to ide Oggyu....na stranu guzice i sise () on mi je baš ono-sladak...one cvikse,komentari bez dlake na jeziku (iako bi on čak mogao imati pokoju dlaku jer nije zagovornik depilacije) i njegova pozitivna energija u šalama mi se baš sviđaju i totalno po mom ukusu

sad ulazimo u ozbiljnije vode

jebozovan- ta titula pripada gosp. _Aris_-u iako se ne vidi često i nije nešto previše druželjubiv na forumu (moj dojam) on je jedan jedini forumaš kojeg sam upoznala i mogu reči da ima sve predispozicije za ovu (moju) titulu a ponajviše zbog lijepih okica

and last but not least...

zgodan- trip...vrlo jednostavno-od obleke (koliko sam pohvatala po slikama) do izbora muzike,hrane i pive...dečko kojeg bi primjetila negdje vani i za kojim bi se okrenula

toliko od mene....i budite blagi sa komentarima
Dno is everywhere.
nespretna je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 14:09   #8 (permalink)
irm
Banned

imaš od mene rep+ za ovako detaljan post
irm je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 14:10   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 1,134
starka će uskoro biti poznatstarka će uskoro biti poznatstarka će uskoro biti poznatstarka će uskoro biti poznatstarka će uskoro biti poznatstarka će uskoro biti poznatstarka će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku starka

Citat:
Pravi autor: irm Pogledaj Poruke
pa imaš slike.....
fale mi slike nekih ljudi koje bi voljela tako okarakterizirat
Try walking in my shoes..........
starka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 14:11   #10 (permalink)
irm
Banned

naredi im na lijepi način da stave....
irm je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103