| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Agness -Kresola (njega poznajem, jaako dobro, i on je sve to navedeno- bez zezanja, ali je tako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? Citat:
...samo jednakim, i ništa drugo....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... | |
| | |
| | #92 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,583
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? Zake za dečke nije otvoren ovakav topick??
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,583
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? :Odzuji_i_otvori ![]() Aj, aj... otvaraj, pa da mi vas tračamo... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 237
![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? U! U! U! Ja sam našla jednog jebozovnog! S velikim J! ![]() Ovaj ovđe! ![]() ![]() Jel samo ja primjećujem slićnost Jebozovnog i MalikTintilinića? ![]()
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... |
| | |
| | #96 (permalink) |
| P.I.M.P. | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? Ovo spada u naj, naj... Svi ste vi meni dragi (more-less) ![]() Simpatični: malik, oggy, pajo-patak (više se ne sjećam) Slatki: po meni nazivat dečka slatkim je blagi način da mu poručiš da ti je ružan (ili ti je bed reć da ti je HOT, ali rjeđe) a pošto nećemo "vrijeđat"-preskačem Jebozovan: Rizla, Titan, trip (više se ne sjećam) Zgodan: dave, ggiga, Dar1, Aris, Rizla, trip, a mora da je i xarfaxus zgodan (više se ne sjećam) |
| | |
| | #97 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,445
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? Dakle curke, ja apeliram da malo Kresolu ''dignemo u visine'', kad je tako sav na zemlji... Pogledajte mu fotke, ako ga niste upoznale, ne zezam se... Kresola daj jos fotkica!!! |
| | |
| | #99 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? pa da i ja odgovorim... simpatican.. fbs, wolf, oggy, vuxs, daidza... zgodan, jebozovan... irm, malik, rizla i sylar ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. Zadnji Uredio shelby-eleanor : 28-02-08 u 09:42. |
| | |
| | #100 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,296
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? Citat:
![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:46.

...samo jednakim, i ništa drugo....