| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? u Društvo forumu; Pa izbornik kers, on vise voli one na golu, nego one na centru... ulalala...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #114 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? hmm..mmmmm..... ![]() 1. simpatičan: daidza (jer je drag prijatelj) 2. sladak: Oggy (poznajem ga osobno...na forumu isada smotko, ali je zapravo ljudina i poštenjačina) 3. jebozovan: Aris i Datachi (volim ljude sa jakim karakterom )4. zgodan...joj..moram malo prošvrljat po slikama...eeemm..našla sam jednog.. Rizla ...tko god da taj bio ![]()
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall |
| | |
| | #115 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 679
![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? je da sam kratko tu...al' ovi mi prvi padaju na pamet al eto po meni; simpatican:vux-kad god vidim njegov nick u nekoj temi otprilike znam u kojem ce tonu biti njegov post,sav mi je nekak ,ma bas simpazgodan:meni trip,ono ugodan oku za vidit ![]() jebozovan...to bi bio aris(a on je i sladak,a i simpatican zato sto ga cesto razjebem,al' brzo mi oprosti ) |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:40.

hahaha
(volim ljude sa jakim karakterom 
,ma bas simpa