| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? u Društvo forumu; Imam zabranu od više pozicije za pisanje odgovora na ovakva pitanja... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? Ma zajebi zabranu!!!! Piši!!!! Brzo!!!!!!
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? Curke, nemojte zaboravit spomenut Spasoja. Bude se opet nafunjio pa će otvarati svoje topice gdje ce on pitati jel najjebozovniji na forumu ![]() i to je još OK, ali ak bude slao nove slike svojih bokserica ne bu dobro ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? Citat:
![]() ![]() ![]() ni više spasoje nego Snješko Bijelić
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? Hvala nespretna... više o tome na pp... ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? Korozija mi je seksi (mrzim riječ jebozovan), Dave je sladak, Damfisk simpatičan, Slay je sve u jednom. Ali opet to je sve nekako neprecizno, većina ih je zgodna i simpatična, tako da sam nabrzinu sad izvukla njih 4.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? Hmmm ![]() Sladak? Nemogu dečka opisati kao slatkoga. To mi nikako ne ide ![]() Simpatični su mi fbs, Oggy i daidža. Dečki su stvarno ![]() A jebozovan i zgodan mi je carllito. Je Dalmoš, ali jbga ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... Zadnji Uredio dorina : 21-02-08 u 22:48. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? Citat:
![]()
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:47.

Imam zabranu od više pozicije za pisanje odgovora na ovakva pitanja