| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? u Društvo forumu; Ma kakvo virtualno. Meni je to kao sladoled na slici Samo onak kak treba... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,674
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? A jebaj ga. Kod mene ti je gledaj, ali ne diraj ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? Ima jedna mala koju ja gledam i diram u pravom zivotu. Ove virtualne mufove ja samo gledam, ali ne diram ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? oggy i ja za tebe glasam hahahai drugi put zovi na kavu kad i ja mogu ![]()
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
| | #38 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? Pa ne bi došao u situaciju da virtualni muf postane pravi muf. to bi nekako diplomatski izbjegao. dovoljan mi je i ovaj pravi muf kojeg imam. Daplače, sasvim je odgovarajući za mene i više ništ prek toga mi ne treba. 2 irm: jesi ti ziher u svoju seksualnost? Prvo se šepuriš svojim goluždravim fotkama, a onda meni govoriš kako sam ti jebozovan. Čuj, po svim nekakvim drustvenim normama ispadaš gay ![]()
| | |
| | #39 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? LOL........... oggy oggy........ komšija jel?... hahaha ma nismo mi gejevi, mi smo obične pederčine hahahahaaali ja ipak preferiram ženski rod ![]()
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
| | #40 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? Citat:
![]() Kava - oš danas popodne?
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:32.

Prvo se šepuriš svojim goluždravim fotkama, a onda meni govoriš kako sam ti jebozovan. Čuj, po svim nekakvim drustvenim normama ispadaš gay